Воблер Jackson TroutTune Lip Less - RN

КОД ТОВАРУ: 93186
  • Воблер Jackson TroutTune Lip Less - RN
Воблер Jackson TroutTune Lip Less - RN
Вага: 6 р Довжина: 55 мм. Плавучість: швидко потопаючий.
Jackson
  • Воблер Jackson TroutTune Lip Less - AY
  • Воблер Jackson TroutTune Lip Less - BO
  • Воблер Jackson TroutTune Lip Less - RN
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
275 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Візерунок
Тип
Воблер
Довжина
51 - 100 мм
Вага
від 5 до 10 г
Плавучість
потопаючий
АРТИКУЛ
1667.03.34
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Завдяки великій вазі воблер Jackson TroutTune Lip Less має прекрасні льотні характеристики. Всі представники сімейства Trout Tune можуть служити еталоном приманок minnow, настільки витончена зовнішність цих моделей. Незважаючи на те що всі воблери Trout Tune мають один розмір (виняток становлять моделі deep) і зовні дуже схожі, вони сильно відрізняються один від іншого.

Воблер Jackson TroutTune Lip Less демонструє рекордні показники дальності польоту, дозволяє будь-які проводки: від рівномірно-монотонної до всіляких нерівномірно-ривкових. На Trout Tune добре реагує окунь, але можна їх використовувати при лові форелі, хоча нерідко в улові буває і головень.

Характеристики:

Вага: 6 г

Довжина: 55 мм

Плавучість: швидко потопаючий

Виробник: Jackson (Японія)

Jackson - жодна риба не встоїть!

Воблери Jackson стали легендою для рибалок усього світу. Чого тільки варті такі уловисті Jackson воблери, як мілководний Dead Float, Jackson Artist для швидкого твичинга, популярний воблер Jackson Trout Tune. Японські воблери Jackson дуже популярні не тільки серед любителів риболовного спорту, а й серед професіоналів. В основному приманки цього виробника призначені для лову форелі. На території України особливо популярні воблери Jackson Dead Float, які орієнтовані на ловлю прісноводної щуки.

Примітка: всі воблери поставляються з гачками.


Воблер Jackson TroutTune Lip Less - RN купити за вигідною ціною 275 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Товары для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Jackson в електронному каталозі Терраспорт
Воблер Jackson TroutTune Lip Less - RN

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Воблер Jackson TroutTune Lip Less - RN"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для риболовлі

Давно мрієте зайнятися спортом? Воблер Jackson TroutTune Lip Less - RN буде Вашим першим кроком. В « Товари для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Товари для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Гермомішок Naturehike FS15U020-L 40D - темно-зелений, 20л , Гермомішок Naturehike FS15U020-L 40D - темно-зелений, 20л і Гермомішок Naturehike FS15U020-L 40D - темно-зелений, 20л від знаменитих світових виробників 2612 Ви знайдете в нашому розділі Товари для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн