Ніж швейцарський Victorinox Swisstool Spirit X

КОД ТОВАРУ: 126833
  • Ніж швейцарський Victorinox Swisstool Spirit X
  • Ніж швейцарський Victorinox Swisstool Spirit X - Фото №2
Ніж швейцарський Victorinox Swisstool Spirit X
Тип: ніж розкладний. Матеріал: сталь. Комплект: чохол коричневий (шкіра). Вага: 246 г. Розмір: 105 x 35 x 16 мм. Колір: металік.
Victorinox
КУПИТИ
ЦІНА:
8 389 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Металік
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
100 - 189 мм
АРТИКУЛ
3.0224.L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox SWISSTOOL SPIRIT X - універсальний багатофункціональний мультитул, що включає 26 корисних предметом. Цей ніж замінить ящик інструментів і буде помічником при виконанні різної роботи по господарству і в поході. Мультитул має модифіковану форму і розкладається в плоскогубці-кусачки, плоскогубці та інструмент по перекушування дротів. Гострий тонкий сталевий клинок, без серрейторной заточування легко виводиться і безпечно фіксується. Пилка і напилок допоможуть обробити метал, а пилкою по дереву можна зрізати гілки або невелике дерево. Шило-кернер, хрестова викрутка і ножиці з гострими хвилястих лезами завжди будуть під рукою, якщо ви маєте цей ніж. Є два комбінованих інструменту: консервний ніж + плоска міні-викрутка (3 мм) і відкривачка з плоскою викруткою (6 мм) на вершині + інструмент для зачистки електропроводів. Також в наборі долото для пробивання металу, стамеска, штопор, який від'єднується. Є отвір для додаткових біт. Всі деталі виконані із загартованої сталі, яка погано піддається деформації і дії корозійних речовин. На корпусі розташований фірмовий герб. Мультитул компактно укладається в шкіряний чохол.

особливості:

- 26 предметів;

- модифікована форма;

- многофунцкіональние інструменти;

- гостре лезо ножа;

- безпечна фіксація;

- інструменти для роботи по дереву / металу;

- отвір для біт;

- знімний штопор;

- чохол;

- високоміцна сталь;

- кільце-підвіска.

Характеристики:

Тип: ніж розкладний;

Матеріал: сталь;

Комплект: чохол коричневий (шкіра);

Вага: 246 г;

Розмір: 105 x 35 x 16 мм;

Колір: металік.

Виробник: Victorinox (Швейцарія)

Victorinox вже понад століття випускає високоякісні ножі, набори інструментів, годинник і столові прибори. При виготовленні використовуються класичні та інноваційні технології, але швейцарська якість залишається незмінним. Продукція знайшла цінителів у всьому світі.


Ніж швейцарський Victorinox Swisstool Spirit X купити по реально виправданою вартості 8 389 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для пикника таких брендів, як наприклад: Victorinox в інтернет каталозі Терраспорт
Ніж швейцарський Victorinox Swisstool Spirit X Ніж швейцарський Victorinox Swisstool Spirit X - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox Swisstool Spirit X"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ніж швейцарський Victorinox Swisstool Spirit X допоможе досягти мети. В « Аксесуари для пікніка » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для пікніка порадує Вас високою якістю. Ніж швейцарський Victorinox Classic Yodelay-hee-moo , Ніж швейцарський Victorinox Classic Yodelay-hee-moo і Ніж швейцарський Victorinox Classic Yodelay-hee-moo від кращих світових брендів 1132 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для пікніка . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для пікніка . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн