Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus

КОД ТОВАРУ: 76202
  • Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus
Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus
Особливості: багатофункціональний інструмент, наявність шкіряного чохла, зручні відполіровані ручки, висока якість, ергономічність. Матеріал: нержавіюча сталь. Рукоять: метал. Довжина в складеному вигляді: 11,5 см. Вага: 484 г. Кількість інструментів: 38. Інструменти: плоскогубці / викрутка 2 мм / кусачки для тонкої і м'якого дроту до 40Hrc / лезо / ножиці / напилок по металу / стамеска, скребок / лінійка / насадка: шестигранник 3 / насадка: хрестова викрутка 3 / насадка: зіркоподібний ключ 10 / міні-викрутка / штопор і ін.
Victorinox
КУПИТИ
ЦІНА:
11 204 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1496 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Довжина клинка
100 - 189 мм
АРТИКУЛ
3.0338.L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus включає в себе всі найнеобхідніші інструменти, які дуже часто необхідні в щоденному житті. Вага та розміри цього мультіінструмент - оптимальні і необтяжливі, набуваючи його, ви втрачаєте необхідності у величезній кількості різноманітних інструментів. Найчастіше мультитули знаходять своє застосування в похідних умовах, в виїздах на природу, на дачі, при ремонті автомобіля або мотоцикла.


Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus зроблений з високоякісної нержавіючої сталі, досить міцною і не піддається корозії. Серед 38 інструментів, що розміщуються в основному в двох порожнистих ручках лінійок мультитула, є наступні: плоскогубці, викрутка 2 мм, викрутка 3 мм
кусачки для тонкої і м'якого дроту до 40Hrc, відкривачка для пляшок, викрутка 5 мм, скребок ізоляції, консервний ніж, лінійка (230 мм), лінійка (9 дюймів), їх адреси, координати, інструмент для перекушування твердого дроту, отвір для шнурка, індивідуальні пружини , що фіксує механізм, тримач для насадок, ключ з гніздом для насадок, насадка: шестигранник 3 і ін. Зручний шкіряний чохол чорного кольору, який додається до цього мультіінструмент, дозволить зберігати і перевозити його без праці.


особливості:
- багатофункціональний інструмент;
- наявність шкіряного чохла;
- зручні відполіровані ручки;
- висока якість;
- компактність.


Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus - зручний, надійний, якісний!

Характеристики:
Матеріал:
нержавіюча сталь.
Рукоять: метал.
Довжина в складеному вигляді: 11,5 см.
Вага: 484 г.
Матеріал чохла: шкіра.
Кількість інструментів: 38.

Інструменти: плоскогубці / викрутка 2 мм / кусачки для тонкої і м'якого дроту до 40Hrc / лезо / ножиці / напилок по металу / стамеска, скребок / лінійка / насадка: шестигранник 3 / насадка: хрестова викрутка 3 / насадка: зіркоподібний ключ 10 / міні- викрутка / штопор і ін.

Виробник: Victorinox (Швейцарія).

Швейцарська компанія Victorinox прославилася на весь світ виробництвом висококласних ножів і інструментів. Історія бренду почалася в 1884 році. Сьогодні компанія Victorinox - найбільший і авторитетний виробник ножів в Європі. Практично всі виробничі операції автоматизовані, але контроль над якістю готової продукції здійснюється майстрами вручну.


Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus підібрати і купити за реальною ціною 11 204 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Ножи и мультитулы таких торгових марок, як наприклад: Victorinox в електронному магазині Terra Sport
Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно хочете зайнятися фігурою? Мультитул Victorinox SwissTool Cs Plus допоможе почати легко. В « Ножі й мультитули » є все, що Вам знадобиться. Ножі й мультитули обрадує Вас своєю надійністю. Ніж швейцарський Swiza D03 PostCar помаранчевий , Ніж швейцарський Swiza D03 PostCar помаранчевий і Ніж швейцарський Swiza D03 PostCar помаранчевий від кращих світових постачальників 2645 Ви зможете знайти в нашій лінійці Ножі й мультитули . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Ножі й мультитули . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн