Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip Boatsman 0.9798.MWC8

КОД ТОВАРУ: 126758
  • Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip Boatsman 0.9798.MWC8
Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip Boatsman 0.9798.MWC8
Тип: ніж складаний. Вид: офіцерський. Матеріали: сталь, пластик. Довжина: 13 см. Вага: 268 гр. Колір: чорний / жовтий. Особливості ножа: виконаний з високоміцної сталі; антиковзне, гумове покриття рукояті; оснащений фіксатором Liner-lock; 21 функція; укомплектований чохлом з водовідштовхувальним просоченням; виробляється в сувенірній упаковці.
Victorinox
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
9 068 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1211 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
100 - 189 мм
АРТИКУЛ
0.9798.MWC8
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip Boatsman 0.9798.MWC8 проводиться в сувенірній упаковці і укомплектований якісним водовідштовхувальним чохлом з двома знімними викрутками. Дана модель чудово підходить для використання людьми морських професій, так як має в своєму арсеналі пристосування з боцманської голкою, за допомогою якого можна в'язати мережі. Великим клинком зі спеціальним виступом для відкривання однією рукою, можна розрізати канати і стропи так як він має серрейторную заточку. Фіксатор Liner-lock, розташований на рукояті, допоможе легко скласти ніж. Має зручні плоскогубці з додатковою функцією кусачок для дроту. Відкривати консервні банки і пляшки не складе труднощів зі спеціальними відкривачками з викрутками на краях і знімаються ізоляцію інструментом. Victorinox RangerGrip Boatsman має штопор, пластикову зубочистку, міні-пінцет, підвісне кільце. Ергономічна рукоять не буде вислизати з мокрих рук завдяки спеціальному антиковзаючим покриттям.

Особливості ножа:

  - виконаний з високоміцної сталі;

  - антиковзне, гумове покриття рукояті;

  - оснащений фіксатором Liner-lock;

  - 21 функція;

  - укомплектований чохлом з водовідштовхувальним просоченням.

  - проводиться в сувенірній упаковці.

Характеристики:

  Тип: ніж складаний;

  Вид: офіцерський;

  Матеріали: сталь, пластик;

  Довжина: 13 см;

  Вага: 268 гр;

  Колір: чорний / жовтий.

Виробник: Victorinox (Швейцарія)

Історія даного бренду почалася в 1884 році з простої майстерні по заточування, ремонту та виготовленню найпростіших ножів. На даному етапі свого розвитку Victorinox створює ножі, які відомі по всьому світу завдяки неперевершеній якості стали, професійної збірці, багатофункціональності та довговічності.


Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip Boatsman 0.9798.MWC8 купити за вигідною ціною 9 068 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для пикника таких торгових марок, як наприклад: Victorinox в онлайн каталозі Терра Спорт
Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip Boatsman 0.9798.MWC8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip Boatsman 0.9798.MWC8"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно мрієте зайнятися спортом? Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip Boatsman 0.9798.MWC8 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для пікніка » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для пікніка здивує Вас своєю якістю. Ніж швейцарський Victorinox Sentinel 0.8416.М3 , Ніж швейцарський Victorinox Sentinel 0.8416.М3 і Ніж швейцарський Victorinox Sentinel 0.8416.М3 від знаменитих світових виробників 1132 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для пікніка . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн