Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні

КОД ТОВАРУ: 10829
  • Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні
  • Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні - Фото №2
Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні
MSP - термобілизна з матеріалу Single micro - це спеціальне поліпропіленове волокно, що містить антибактеріальну добавку, що забезпечує швидке випаровування поту та ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю, а також тримає тепло. Рекомендовано для використання як літом в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.
Lasting
  • Термоштаны мужские Lasting MSP зеленые
  • Термоштаны мужские Lasting MSP черные
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
695 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 93 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL, 3XL
Вид
Штани
Категорія
Чоловіче
Тип
Термоштани
АРТИКУЛ
MSP 9090
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні - термобілизна з матеріалу Single micro - поліпропіленове волокно, яке забезпечує швидке випаровування поту та ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю, а також тримає тепло. Рекомендовано для використання як літом в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.

Single micro (Microfiber Prolen Siltex) - це спеціальне поліпропіленове волокно, яке містить антибактеріальну добавку, що складається з біогенних іонів срібла. Це перешкоджає утворенню бактерій і грибків. Усуває неприємні запахи і забезпечує біобаланс шкіри під час заняття спортом.

особливості:

- всесезонність: підходить для носки в будь-яку пору року;

- тонкий плоский шов;

- іони срібла перешкоджають росту бактерій і грибка.

Тип: Unisex, підходить як чоловікам, так і жінкам.

Температурний режим: -10 ... + 20 ° С.

Матеріал: Single micro, 150 гр / м2.

Колір: чорний (9090).

Розміри: S, M, L, XL, XXL, XXXL.

Таблиця розмірів Lasting подивитися таблицю розмірів Lasting

Виробник: Lasting (Чехія).

Чеська фірма Lasting займається розробкою та виробництвом термобілизни та спортивних шкарпеток з 1991 року. Виробничі площі Lasting розташовані в чеському місті Соколов.
З кожним роком товари марки Lasting стають все більш і більш затребувані на ринку туристичних товаровиробників. Такий успіх компанії став можливий, завдяки використанню у виробництві широкого спектру технологічних матеріалів і постійному електронному контролю їх якості.


Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні підібрати і замовити по які завищеною вартістю 695 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Мужские кальсоны таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі кальсони

Давно планували зайнятися фігурою? Термоштани чоловічі Lasting MSP чорні допоможе на шляху до мети. В « Чоловічі кальсони » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі кальсони обрадує Вас високою якістю. Лосины спортивные для бега мужские Rough Radical Nexus (original) (SL8093) - синие, M , Лосины спортивные для бега мужские Rough Radical Nexus (original) (SL8093) - синие, M і Лосины спортивные для бега мужские Rough Radical Nexus (original) (SL8093) - синие, M від топових світових брендів 2146 Ви зможете побачити в нашій лінійці Чоловічі кальсони . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Чоловічі кальсони . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн