Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі

КОД ТОВАРУ: 10832
  • Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі
  • Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі - Фото №2
Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі
Lasting Andy - чоловіче безшовне термобілизна з матеріалу Seamless, який забезпечує швидке випаровування поту та ідеальну сухість Вашої шкіри, а також тримає тепло. Матеріал відмінно розтягується. Seamless - безшовне функціональна термобілизна c анатомічно розміщеними «дихаючими» зонами, які прилягають до ділянок тіла схильним найбільшому виділенню вологи. Мінімум швів для максимальної зручності і рухливості під час занять спортом
Lasting
КУПИТИ
ЦІНА:
1 425 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 190 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
XXL-3XL, XXL, XXS-XS, SM, L-XL
Вид
Штани
Категорія
Чоловіче
Тип
Термоштани
АРТИКУЛ
ANDY 9080
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі - чоловіче безшовне термобілизна з матеріалу Seamless, який забезпечує швидке випаровування поту та ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю, а також тримає тепло. Матеріал відмінно розтягується. Рекомендована для використання як в прохолодну погоду в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.

Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі відмінно підходить для велосипедного та лижного спорту, сноубордингу, хокею, туризму.

Seamless - безшовне функціональна термобілизна c анатомічно розміщеними «дихаючими» зонами, які прилягають до ділянок тіла схильним найбільшому виділенню вологи. Облягающій матеріал покращує функції термобілизни і гарантує оптимальне регулювання температури. Мінімум швів для максимальної зручності і рухливості під час занять спортом.

особливості:

- всесезонна модель: підходить для цілорічної шкарпетки;

- двошаровий кулірна в'язка;

- тонкий плоский шов;

- циркуляція повітря і виведення вологи;

- в'язка "сітка" для покращення вентиляції;

- наявність захисної зони.

Тип: чоловіче термобілизна.

Температурний режим: +10 ...- 10 ° С.

Матеріал: Seamless (70% поліамід, 24% поліестер, 6% еластан), 180 гр / м2.

Кольори: чорно-сірий (9080).

Розміри: XXS-XS, SM, L-XL, XXL, XXL-XXXL.

Таблиця розмірів Lasting подивитися таблицю розмірів Lasting

Виробник: Lasting (Чехія).

Чеська фірма Lasting займається розробкою та виробництвом термобілизни та спортивних шкарпеток з 1991 року. Виробничі площі Lasting розташовані в чеському місті Соколов.
З кожним роком товари марки Lasting стають все більш і більш затребувані на ринку туристичних товаровиробників. Такий успіх компанії став можливий, завдяки використанню у виробництві широкого спектру технологічних матеріалів і постійному електронному контролю їх якості.


Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі підібрати і купити за реальною ціною 1 425 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Мужские кальсоны таких торгових марок, як наприклад: Lasting в електронному магазині Terra Sport
Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі кальсони

Давно хочете зайнятися фігурою? Термоштани чоловічі безшовні Lasting Andy чорно-сірі допоможе почати легко. В « Чоловічі кальсони » є все, що Вам знадобиться. Чоловічі кальсони обрадує Вас своєю надійністю. Термокальсоны мотоциклетные мужские X-Bionic Motorsport Summerlight Pants Long charcoal/pearl grey - L/XL , Термокальсоны мотоциклетные мужские X-Bionic Motorsport Summerlight Pants Long charcoal/pearl grey - L/XL і Термокальсоны мотоциклетные мужские X-Bionic Motorsport Summerlight Pants Long charcoal/pearl grey - L/XL від кращих світових постачальників 2146 Ви зможете знайти в нашій лінійці Чоловічі кальсони . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Чоловічі кальсони . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн