Термокальсони чоловічі Craft Pz Knicker Men чорні

КОД ТОВАРУ: 125036
  • Термокальсони чоловічі Craft Pz Knicker Men чорні
Термокальсони чоловічі Craft Pz Knicker Men чорні
Тип: термокальсони. Призначення: зимовий спорт, повсякденна носка. Пол: чоловічі. Матеріал: поліестер. Щільність: 175 г / м2. Температура: max +5, min-15С. Розмір: S, XS, XL. Колір чорний. Особливості термокальсон: м'яка, приємна тканина; матеріал відводить вологу, не перешкоджає природній циркуляції повітря; добре зігрівають; тканину на колінах не деформується; крій не перешкоджає рухової активності; довжина 3/4, плоскі шви.
Craft
КУПИТИ
ЦІНА:
1 139 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 152 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS, S, XL
Вид
Кальсони
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
197011-2999
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термокальсони чоловічі Craft Pz Knicker Men застосовуються в повсякденному житті або в якості першого шару одягу для занять гірськолижним спортом, так як мають довжину три чверті, спеціально під гірськолижні черевики. Тканина, з якої виконана дана модель, дуже легка і приємна до тіла. Матеріал якісно відводить вологу, дозволяє шкірі бути сухою навіть при інтенсивних спортивних навантаженнях, добре зігріває, що не перегріваючи, сприяє природної циркуляції повітря. Коліна на штанях не деформуються, навіть при дуже тривалому використанні крій не перешкоджають рухової активності.

Особливості термокальсон:

  - м'яка, приємна тканина;

  - матеріал відводить вологу, не перешкоджає природній циркуляції повітря;

  - добре зігрівають;

  - тканина на колінах не деформується;

  - крій не перешкоджає рухової активності;

  - довжина 3/4, плоскі шви.

Характеристики:

  Тип: термокальсони;

  Призначення: зимовий спорт, повсякденна носка;

  Пол: чоловічі;

  Матеріал: поліестер;

  Щільність: 175 г / м2;

  Температура: max +5, min-15С;

  Розмір: S, XS, XL;

  Колір: чорний.

Виробник: Craft (Швеція).

Бренд виробляє одяг спортивного типу та термобілизна з 1973 року. Творцем торгової марки є Бенгтсстон Андерс. Craft працює з найвідомішими спортсменами. В одязі цієї компанії завойовують олімпійські медалі. Лейбл зарекомендував себе як виробник функціональних і високоякісних товарів, випробуваних десятками років.


Термокальсони чоловічі Craft Pz Knicker Men чорні купити за вигідною ціною 1 139 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мужские кальсоны таких торгових марок, як наприклад: Craft в електронному каталозі Терраспорт
Термокальсони чоловічі Craft Pz Knicker Men чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термокальсони чоловічі Craft Pz Knicker Men чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі кальсони

Давно мрієте зайнятися спортом? Термокальсони чоловічі Craft Pz Knicker Men чорні буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі кальсони » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі кальсони здивує Вас своєю якістю. Термокальсоны мужские Craft Active Extreme Knicker M черные - S , Термокальсоны мужские Craft Active Extreme Knicker M черные - S і Термокальсоны мужские Craft Active Extreme Knicker M черные - S від знаменитих світових виробників 2146 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі кальсони . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі кальсони . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн