Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium

КОД ТОВАРУ: 126335
  • Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium
  • Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium - Фото №2
Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium
Тип: кальсони. Розмір: S / M, L / XL, XXL. Матеріал основний: поліестер 90%, поліпропілен 7%, еластан 3%. Колір: лайм, вугілля. Стать: чоловіча.
X-Bionic
КУПИТИ
ЦІНА:
5 000 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 668 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
SM
АРТИКУЛ
I20241-E224
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium - високотехнологічні, довжиною 3/4, підійдуть для активного відпочинку і занять зимовими видами спорту при екстримально низьких температурах. Технологія в'язання забезпечує оптимальне зчеплення з тілом і клімат-контроль. Внутрішня поверхня має ребристу структуру, яка підтримує циркуляцію повітря і відведення вологи. Дана технологія запобігає швидке охолодження литкових м'язів, сприяє рівномірному підігріву тіла за рахунок ізольовано працюючих м'язів. Посилені зони в області колін, сідниць і тазостегнових кісток запобігають втраті тепла конвекцією і захищають від механічних впливів. Вентиляційна система мікроканалів розташована по всій поверхні виробу і сприяє транспортуванні повітря і швидкого відводу вологи, при цьому циркуляція повітря забезпечується і в зони, де знижений повітрообмін. Для поліпшеної роботи м'язів є анатомічні вставки з посиленою в'язкою і компресійним ефектом, завдяки чому підвищується кровообіг і працездатність м'язів.

На внутрішній поверхні стегон розташоване спеціальне плетіння з нульовою фунцию ізоляції, яке забезпечує внутрішню циркуляцію повітря при виконанні рухів, блогодаря чому ці частини тіла менше реагують на холод. Спеціальна система посиленого плетіння захищає коліна від втрати тепла і механічних впливів, особливо в зігнутому положенні. Випаровування поту з нижньої частини спини забезпечується стікання у напрямку до сідниць і ефективним ісспареніем. Подібна технологія запобігає виникненню роздратування шкіри і попрілостей. Плетіння з додаванням оброблених волокон перешкоджає розмноженню бактерій і появі неприємного запаху під час занять спортом. Компактно охоплюючи ноги, кальсони знижують м'язову вібрацію при навантаженнях, підвищуючи при цьому працездатність.

особливості:

- довжина 3/4;

- компактно облягає;

- зниження м'язового тремтіння;

- зональна структура;

- зігріває або охолоджує там, де це необхідно;

- посилена область колін;

- циркуляція повітря;

- достатня потоотведеніе;

- антибактеріальні волокна;

- еластична гумка;

- свобода рухів;

- стимуляція кровообігу;

- підвищують працездатність м'язів.

Характеристики:

Тип: кальсони;

Розмір: S / M, L / XL, XXL;

Матеріал основний: поліестер 90%, поліпропілен 7%, еластан 3%;

Колір: лайм, вугілля;

Стать: чоловіча.

Виробник: X-Bionic (Швейцаія)

X-Bionic - це функціональне термобілизна, виготовлене за новітніми технологіями, вироби мають безліч особливостей і індивідуальних характеристик. Термобілизна X-Bionic задовольнить всі персональні вимоги і забезпечать комфорт в оюбой ситуації.


Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium купити за вигідною ціною 5 000 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские кальсоны таких торгових марок, як наприклад: X-Bionic в інтернет-магазині Терраспорт
Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі кальсони

Давно мрієте зайнятися спортом? Термокальсони чоловічі 3/4 Energy Accumulator Evo Man Pants Medium буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі кальсони » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі кальсони здивує Вас своєю якістю. Термокальсоны мужские Aclima HotWool 230 gr Longs Unisex, хаки (AC164003043) - M , Термокальсоны мужские Aclima HotWool 230 gr Longs Unisex, хаки (AC164003043) - M і Термокальсоны мужские Aclima HotWool 230 gr Longs Unisex, хаки (AC164003043) - M від знаменитих світових виробників 2146 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі кальсони . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі кальсони . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн