Термоштани чоловічі Lasting JWP чорні

КОД ТОВАРУ: 10826
  • Термоштани чоловічі Lasting JWP чорні
Термоштани чоловічі Lasting JWP чорні
Чоловічі довгі термоштани Lasting JWP виготовлені з матеріалу Climasens 150 гр / м2 - ідеальної комбінації вовни Merino wool і поліпропілену, яка забезпечує швидке випаровування поту та ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю, а також тримає тепло. Рекомендовано для використання взимку.
Lasting
  • Термоштаны мужские Lasting JWP зеленые
  • Термоштаны мужские Lasting JWP черные
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
995 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Штани
Категорія
Чоловіче
Тип
Термоштани
АРТИКУЛ
JWP 900
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чоловічі довгі термоштани Lasting JWP чорні виготовлені з матеріалу Climasens 150 гр / м 2 - ідеальної комбінації вовни Merino wool і поліпропілену, яка забезпечує швидке випаровування поту та ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю, а також тримає тепло. Рекомендовано для використання взимку.

Climasens - функціональне термобілизна ребристої структури, внутрішня сторона якого це комбінація merino wool і поліпропілену. Поліпропілен забезпечує виведення вологи з поверхні вашого тіла через верхні шари тканини білизни. Merino wool покращує термоізоляційний властивості. Climasens на 50% легше бавовни.

Merino wool - високоякісна тонка пряжа з шерсті австралійських овець-мериносів гарантує відмінні теплові характеристики, суху шкіру і контроль над вологою. Крім того, ця пряжа швидко вбирає вологу і не подразнює шкіру.

особливості:

·          тонкий плоский шов;

·          рекомендується купувати в комбінації з термофутболкой SWU.

Характеристики:

Тип: чоловіче термобілизна.

Застосування: трекінг, гірські лижі, полювання, риболовля.

Матеріал: Climasens 150 гр / м 2 - 70% поліпропілен, 30% Merino wool.

Колір: чорний.

Розміри: S, M, L, XL, XXL.

Виробник: Lasting (Чехія).

Чеська фірма Lasting займається розробкою та виробництвом термобілизни та спортивних шкарпеток з 1991 року. Виробничі площі Lasting розташовані в чеському місті Соколов.
З кожним роком товари марки Lasting стають все більш і більш затребувані на ринку туристичних товаровиробників. Такий успіх компанії став можливий, завдяки використанню у виробництві широкого спектру технологічних матеріалів і постійному електронному контролю їх якості.


Термоштани чоловічі Lasting JWP чорні купити за вигідною ціною 995 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мужские кальсоны таких торгових марок, як наприклад: Lasting в електронному каталозі Терраспорт
Термоштани чоловічі Lasting JWP чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани чоловічі Lasting JWP чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі кальсони

Давно мрієте зайнятися спортом? Термоштани чоловічі Lasting JWP чорні буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі кальсони » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі кальсони здивує Вас своєю якістю. Термокальсоны мужские Craft Active Extreme Knicker M черные - S , Термокальсоны мужские Craft Active Extreme Knicker M черные - S і Термокальсоны мужские Craft Active Extreme Knicker M черные - S від знаменитих світових виробників 2146 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі кальсони . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі кальсони . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн