Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy

КОД ТОВАРУ: 132007
  • Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy
  • Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy - Фото №2
  • Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy - Фото №3
Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy
Тип: степ-платформа. Матеріал: пластик. Габарити: 28х68 см. Висота: 2 положення 10/15 см. Навантаження: до 100 кг. Вага: 1,8 кг. Колір: чорний / зелений. Особливості платформи: допомагає зміцнити вестибулярний і опорно-руховий апарат; розвиває відчуття рівноваги; покращує координацію; допомагає знизити вагу; витримує велике навантаження; компактні розміри, не велику вагу; антиковзаюче покриття.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
968 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 129 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
14TUSCL357
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy має два рівні регулювання висоти. Застосовується для підвищення тонусу всього організму, при інтенсивних заняттях допомагає ефективно спалювати калорії, тренує координацію, витривалість, позитивно впливає на роботу серця і судин, застосовується для створення красивих ніг і сідниць. Дана модель є стійкою, має не ковзаючу поверхню. При зберіганні займає дуже мало місця, а для транспортування має не велику вагу.

Особливості платформи:
- допомагає зміцнити вестибулярний і опорно-руховий апарат;
- розвиває відчуття рівноваги;
- покращує координацію;
- допомагає знизити вагу;
- витримує велике навантаження;
- компактні розміри, невелика вага;
- антиковзаюче покриття.

Характеристики:
Тип: степ-платформа;
Матеріал: пластик;
Габарити: 28х68 см;
Висота: 2 положення 10/15 см;
Навантаження: до 100 кг;
Вага: 1,8 кг;
Колір: чорний / зелений.

Виробник: Tunturi (Фінляндія).
Бренд є творцем продуктів, які характеризуються своїм неперевершеним і вже став легендарним якістю. Інноваційні технології, багатоетапний тестування і висококласні матеріали, які застосовуються у виготовленні продукції, дають можливість торгову марку Tunturi займати одне з провідних місць в світі серед спортивних брендів.


Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy купити за вигідною ціною 968 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Степперы таких торгових марок, як наприклад: Tunturi в онлайн магазині Терра Спорт
Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy - Фото №2 Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Степ-платформа Tunturi Aerobic Step Easy буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степ-платформа 2-ступінчаста SportVida (SV-HK0159) , Степ-платформа 2-ступінчаста SportVida (SV-HK0159) і Степ-платформа 2-ступінчаста SportVida (SV-HK0159) від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн