Степпер SportsArt S715

КОД ТОВАРУ: 108195
  • Степпер SportsArt S715
  • Степпер SportsArt S715 - Фото №2
Степпер SportsArt S715
Вид застосування: професійний. Тип тренажера: генераторний. Вага: 106 кг. Дисплей: матричний. Особливості: вага користувача до 225 кг., 15 тренувальних програм, датчики пульсу.
SportsArt
КУПИТИ
ЦІНА:
218 152 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29123 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
S715
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

*Увага! Тільки в Терраспорт, Ви отримуєте Короткий курс здорового харчування + Керівництво тренувань на кардиотренажерах, ексклюзивно розроблені фахівцями Терраспорт і Школою Здорового Харчування "MasterFood"

Степпер SportsArt S715 зручний і надійний тренажер. Широко використовується для кардиотренировок. Має безліч пристосувань, які зроблять заняття більш комфортними. 15 тренувальних програм і понад 20 рівнів навантаження, сприяють швидкому і легкому підбору типу тренування в залежності від фізичного стану спортсмена.

Зісковзування стоп запобігає спеціальне покриття педалей. Перила пристосовані для різного положення рук. Плавну і безшумну роботу гарантує система з Ремневі приводом. На відміну від систем іншого типу, вона не вимагає ретельного догляду. Степпер не вимагає ніякого джерела живлення, адже повністю автономну роботу забезпечує генераторная система. Показники тренування виводяться на матричний дисплей.

особливості:

  • перила горизонтальні і вертикальні;
  • вага користувача до 225 кг .;
  • 15 тренувальних програм;
  • датчики пульсу.

Степпер SportsArt S715 - ідеальний тренажер для ідеальної фігури.

Характеристики:
Вид застосування: професійний;
Тип тренажера: генераторний;
Вага: 106 кг .;
Дисплей: матричний.
Габарити: 114х73х176 см


Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Гарантія: 2 роки.

Виробник: SportsArt (США).

Компанія SportsArt майже 40 років лідирує на ринку виробників спортивних тренажерів. Новітні якісні матеріали та впровадження сучасних технологій, дозволяє SportsArt випускати на ринок якісні тренажери з широким функціоналом за досить прийнятною ціною. Тренажери SportsArt використовують більш ніж в 70-ти країнах світу. * Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Степпер SportsArt S715 купити за вигідною ціною 218 152 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Степперы таких торгових марок, як наприклад: SportsArt в інтернет-магазині Терраспорт
Степпер SportsArt S715 Степпер SportsArt S715 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Степпер SportsArt S715"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Степпер SportsArt S715 буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степпер SportsArt S715 , Степпер SportsArt S715 і Степпер SportsArt S715 від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн