Министеппер "Твістер" Body Sculpture BS-1370HAR-B

КОД ТОВАРУ: 116347
  • Министеппер "Твістер" Body Sculpture BS-1370HAR-B
Министеппер
Особливості Министеппер: гідравлічна система навантаження, оснащений мінікомп'ютером, невеликий зручний дисплей, регулювання педалей по висоті, взаємозалежний хід педалей, поворотний механізм, два еспандера для тренування верхньої частини тіла, спрощена конструкція, малі габарити / вага, ідеальний для використання в домашніх умовах. На дисплеї відображаються: час тренування, кількість зроблених кроків, сумарна дистанція, ритм (крок / хвилину), загальна кількість кроків, розтрачені калорії. Розміри: 0,51х0,55х0,24 м. Вага: 11,7 кг. Комплектація: два трубчастих еспандера.
Body Sculpture
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 029 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 404 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
BS-1370HAR-B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Министеппер Body Sculpture BS-1370HAR-B   створений для аеробного, оздоровчої та силового тренування. При заняттях на даному Министеппер відбувається зміцнення литкових і стегнових м'язів. Тренування проходить дуже інтенсивно за рахунок імітування підйому сходами. Дана модель тренажера має еластичні експандери для тренування верхнього плечового пояса. Вони дозволяють підвищити навантаження при заняттях і поліпшити її ефективність, підтримувати в тонусі ще більшу кількість м'язів, а також зміцнювати м'язи плечей і рук. Завдяки цьому можна добитися більш інтенсивної корекції фігури.


Body Sculpture BS-1370HAR-B має досить міцну конструкцію. Великі ребристі педалі не дозволять вашим ступень ковзати. Тренажер оснащений міні-комп'ютером, який відображає на дисплеї основні характеристики тренувального процесу: час занять, кількість кроків - в хвилину і загальне, кількість витрачених калорій і інші параметри тренування. На даній моделі підкручуванням гвинта в центрі можна відрегулювати висоту кроку. Обмеження у використанні тренажера - вага користувача не повинен перевищувати 100 кг. Є автоматичне включення / вимикання. Система навантаження гідравлічна, тобто Body Sculpture BS-1370HAR-B працює на основі опору циліндрів і не потребує підключення до розетки. Цей варіант для Министеппер є кращим, тому що основним їх перевагою є мобільність - такий тренажер можна не тільки компактно зберігати вдома, а й брати з собою у відрядження, на дачу, на відпочинок і т.д.

Body Sculpture BS-1370HAR-B - переваги:

• Компактність
• Автономна робота
• Міні-комп'ютер
• Контроль над тренуванням
• Еспандери
• Регулювання висоти кроку


Министеппер "Твістер" Body Sculpture BS-1370HAR-B купити за вигідною ціною 3 029 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Степперы таких торгових марок, як наприклад: Body Sculpture в онлайн магазині Терра Спорт
Министеппер "Твістер" Body Sculpture BS-1370HAR-B

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Министеппер "Твістер" Body Sculpture BS-1370HAR-B"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Министеппер "Твістер" Body Sculpture BS-1370HAR-B буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степ-платформа 2-ступінчаста SportVida (SV-HK0159) , Степ-платформа 2-ступінчаста SportVida (SV-HK0159) і Степ-платформа 2-ступінчаста SportVida (SV-HK0159) від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн