Комплекс вітамінів і мінералів FormLabs Food Based Women's Multi (120 капсул) для жінок

КОД ТОВАРУ: 18554
  • Комплекс вітамінів і мінералів FormLabs Food Based Women's Multi (120 капсул) для жінок
Комплекс вітамінів і мінералів FormLabs Food Based Women's Multi (120 капсул) для жінок
Формула містить всі незамінні. Науково розроблені спеціально для жіночого здоров'я. Живильні речовини додаються до основи з цільних продуктів і трав. Зручне дозування "одна таблетка в день".
Form Labs
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
505 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
Призначення
Жіночі
АРТИКУЛ
47111
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Form Labs Food Based Women's Multi - інноваційна оздоровча формула «Жіночі полівітаміни на харчової основі», що містить всі необхідні вітаміни, мінерали та трави, необхідні для оптимального здоров'я, лікування і профілактики авітамінозу. Формула розроблена виключно виходячи їх індивідуальних особливостей жіночого організму, обміну речовин, потреби в поживних речовинах, макро і мікро елементах, рівня витрат енергії, активності способу життя, особливості раціону харчування. Також враховуються щомісячні циклічні зміни в жіночому організмі, при яких потреба в корисних елементах збільшується.
У формулі Form Labs Food Based Women's Multi використовується запатентована харчова суміш для доставки поживних речовин в організм, які додаються до основи з необроблених продуктів і трав. У поєднанні з їжею, вони максимально наближаються за властивостями до продуктів харчування. Вживання полівітамінів на основі з харчових продуктів, покращує їх поглинання та утилізацію, створюючи додаткову живильну підтримку. Необроблені продукти харчування в цій формулі містять антоціани (антиокисні флавоноїди), каротини, хлорофіл і флавоноїди. Крім того, ця комплексна формула додатково містить трави, які підтримують здоров'я жінок.
Сучасна жінка прагне зберегти здоров'я і красу, тому дуже важливо присутність в раціоні харчування якісні полівітамінами. Це допомагає зберігати оптимальне здоров'я і відмінне самопочуття. Більшість людей не отримують всіх необхідних поживних речовин зі звичайною їжею. Раціон харчування середньостатистичного жителя України складається, в основному, з продуктів швидкого приготування і заморожених продуктів, особливо в зимовий період, продуктів з високим ступенем переробки, високим вмістом насичених жирів і практично не містить цільних продуктів. Більш того, щодня атакуючі нас забруднюючі речовини, токсини і стрес позбавляють наш організм здебільшого життєво важливих поживних речовин. Вживання добавок є життєво необхідною практикою, а поживні речовини на основі харчових продуктів є відмінним варіантом, що містить вітаміни та мінерали, різні види фитонутриентов. Всі ці фактори роблять полівітаміни для жінок Form Labs Food Based Women's Multi незамінним продуктом, що забезпечує організм вітамінами, мінералами та поживними речовинами, необхідними для збереження краси і здоров'я. Потужна суміш вітамінів, мінералів, біофлавоноїдів, необроблених продуктів і трав, пропонує вичерпну живильну підтримку, якої так не вистачає в сучасній дієті!

Кількість корисних речовин в порції:

Вітамін А - 10000 МО

Вітамін С - 200мг

Вітамін D3 - 400МЕ

Вітамін E - 30МЕ (як d-альфа токоферил ацетат)

Вітамін K - 30мкг

Тіамін - 25мг (як тіаміну мононітрат)

Рибофлавін - 25мг

Ніацин - 25 мг

Вітамін В6 - 25 мг

Фолієва к-та - 400мкг

Вітамін В12 - 50мкг

Біотин - 300мкг

Пантотенова к-та - 25мг

Кальцій - 500мг

Залізо - 18мг

Йод - 100 мкг

Магній - 250 мг

Цинк - 15мг

Селен - 100 мкг

Мідь - 2 мг

Марганець - 2 мг

Хром - 50мкг

Молібден - 10мкг

Калій - 0,05 мг

Ванадій - 2мкг

Бор - 50мкг

Біофлавоноїди - 25мг

Рутин - 10мг

Холін - 10мг

Інозітол - 10мг

Гесперидин - 10мг

ПАБК - 5 мг

протеаза   - 1100HUT

Амілаза - 100 SKB

Ліпаза - 50LU

Целлюлаза - 50CU

Патентування поживна суміш - 555 мг (сік папайї, спіруліна, ячмінні паростки (листя), донг ква (корінь), витекс (Авраама дерево, хвощ лісовий (трава), горець багатоквітковий (корінь), лимонник (ягоди), кропива (листя) , морква (корінь), шпинат (листя).

Рекомендоване дозування: приймати по 1 таблетці на день під час їжі.

Упаковка: 120 таблеток.

застереження:

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, то перед використанням цього продукту порадьтеся з лікарем.

Виробник: FormLabs (Німеччина)

FormLabs випускає повний спектр продукції спортивного харчування: протеїни, гейнери, амінокислоти, креатин та інше, за доступною ціною з незмінно високою європейською якістю. Всі продукти Form Labs розроблені і проведені відповідно до сучасних наукових досліджень, щоб максимально посилити позитивний вплив тренувального процесу на організм спортсмена.

У 2011 році компанія зробила черговий крок у розвитку і зміцненні своїх позицій на ринку. Це пов'язано з розширенням асортименту продукції торгової марки Form Labs спеціальним, сучасним поколінням препаратів спортивної медицини, серед яких препарати підвищують синтез тестостерону, комплекси амінокислот і енергетики.


Комплекс вітамінів і мінералів FormLabs Food Based Women's Multi (120 капсул) для жінок купити по які завищеною вартістю 505 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Витаминно-минеральные комплексы таких брендів, як наприклад: Form Labs в каталозі Терра Спорт
Комплекс вітамінів і мінералів FormLabs Food Based Women's Multi (120 капсул) для жінок

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс вітамінів і мінералів FormLabs Food Based Women's Multi (120 капсул) для жінок"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вітамінно-мінеральні комплекси

Давно планували зайнятися фігурою? Комплекс вітамінів і мінералів FormLabs Food Based Women's Multi (120 капсул) для жінок буде Вашим першим кроком. В « Вітамінно-мінеральні комплекси » знайдеться все, що Вам знадобиться. Вітамінно-мінеральні комплекси здивує Вас своєю якістю. Комплекс вітамінів і мінералів PharmaFreak Vita Freaks Packs (240 капсул) , Комплекс вітамінів і мінералів PharmaFreak Vita Freaks Packs (240 капсул) і Комплекс вітамінів і мінералів PharmaFreak Vita Freaks Packs (240 капсул) від знаменитих світових виробників 6851 Ви зможете побачити в нашій категорії Вітамінно-мінеральні комплекси . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Вітамінно-мінеральні комплекси . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн