Комплекс вітамінів Енергія вітамінів MAX EntherMeal ABPR99

КОД ТОВАРУ: 412447
  • Комплекс вітамінів Енергія вітамінів MAX EntherMeal ABPR99
Комплекс вітамінів Енергія вітамінів MAX EntherMeal ABPR99
Комплект "Енергія вітамінів MAX" - збалансований вітамінний комплекс (Швейцарія) з вітамінів: С, Е, групи В і L-карнітину. Відмінно підійде при сезонному зниженні працездатності, пов'язаному з малою кількістю вітамінів в їжі. Поєднання вітамінного комплексу з карнітином, крім зміцнення імунітету, поліпшення загального самопочуття і нормалізації роботи травної та нервової систем, оптимізує обмін речовин, сприяє підвищеному витраті запасів жирових депо для заповнення енерговитрат, підвищує обсяг насичення тканин киснем, покращує роботу серцево-судинної системи. Може використовуватися як доповнення дієти при оздоровчому фітнесі. У комплекті: Вітаміни AB PRO Metabolic Vitamax 180 капсул вітамінний комплекс, що містить вітаміни С, Е, вітаміни групи В - Вітамін С як сильний антиоксидант і стимулятор вироблення інтерферону захищає організм від впливу зовнішніх стресових факторів; - Вітамін Е - потужний стимулятор ендокринної системи, антиоксидант, позитивно впливає на рівень і фракційне співвідношення холестерину; - Вітаміни групи В - комплекс вітамінів, що регулюють обмінні процеси, роботу травної системи, склад крові. Жиросжигатель EntherMeal L-Carnitine в капсулах 120 капсул сприяє прискоренню метаболізму і має виражений жиросжигающий ефект Комплексне застосування добавок: покращує апетит нормалізує обмін речовин стимулює роботу статевих залоз зміцнює імунітет покращує стан шкіри підвищує синтез колагену. Рекомендується приймати в період високих тренувальних навантажень, а також для відновлення після них. Добова доза: - вітамінний комплекс Metabolic Swiss - 2-3 капсули в день разом з їжею; - L-карнітин - 6 капсул (по 2 капсули 3 рази на день за 20 хвилин до прийому їжі). Після прийому повного комплексу, рекомендується перерву 1-2 місяці, після чого прийом комплексу можна повторити. Економія при купівлі комплекту - 7%.
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
868 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 116 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
Призначення
Чоловічі, Жіночі
АРТИКУЛ
ABPR99
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект "Енергія вітамінів MAX" - збалансований вітамінний комплекс (Швейцарія) з вітамінів: С, Е, групи В і L-карнітину. Відмінно підійде при сезонному зниженні працездатності, пов'язаному з малою кількістю вітамінів в їжі. Поєднання вітамінного комплексу з карнітином, крім зміцнення імунітету, поліпшення загального самопочуття і нормалізації роботи травної та нервової систем, оптимізує обмін речовин, сприяє підвищеному витраті запасів жирових депо для заповнення енерговитрат, підвищує обсяг насичення тканин киснем, покращує роботу серцево-судинної системи. Може використовуватися як доповнення дієти при оздоровчому фітнесі.

У комплекті: Вітаміни AB PRO Metabolic Vitamax 180 капсул вітамінний комплекс, що містить вітаміни С, Е, вітаміни групи В - Вітамін С як сильний антиоксидант і стимулятор вироблення інтерферону захищає організм від впливу зовнішніх стресових факторів; - Вітамін Е - потужний стимулятор ендокринної системи, антиоксидант, позитивно впливає на рівень і фракційне співвідношення холестерину; - Вітаміни групи В - комплекс вітамінів, що регулюють обмінні процеси, роботу травної системи, склад крові. Жиросжигатель EntherMeal L-Carnitine в капсулах 120 капсул сприяє прискоренню метаболізму і має виражений жиросжигающий ефект. Комплексне застосування добавок: покращує апетит нормалізує обмін речовин стимулює роботу статевих залоз зміцнює імунітет покращує стан шкіри підвищує синтез колагену.

Рекомендується приймати в період високих тренувальних навантажень, а також для відновлення після них. Добова доза: - вітамінний комплекс Metabolic Swiss - 2-3 капсули в день разом з їжею; - L-карнітин - 6 капсул (по 2 капсули 3 рази на день за 20 хвилин до прийому їжі). Після прийому повного комплексу, рекомендується перерву 1-2 місяці, після чого прийом комплексу можна повторити. Економія при купівлі комплекту - 7%.

Характеристики:

  • Пол: Унісекс;
  • Форма випуску: капсули.

Виробник: EntherMeal


Комплекс вітамінів Енергія вітамінів MAX EntherMeal ABPR99 купити за вигідною ціною 868 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Витаминно-минеральные комплексы таких торгових марок, як наприклад: EntherMeal в онлайн магазині Терра Спорт
Комплекс вітамінів Енергія вітамінів MAX EntherMeal ABPR99

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс вітамінів Енергія вітамінів MAX EntherMeal ABPR99"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вітамінно-мінеральні комплекси

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс вітамінів Енергія вітамінів MAX EntherMeal ABPR99 буде Вашим першим кроком. В « Вітамінно-мінеральні комплекси » є все, що необхідно спортсмену. Вітамінно-мінеральні комплекси здивує Вас своєю якістю. Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Mega Men Sport (28 капсул) , Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Mega Men Sport (28 капсул) і Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Mega Men Sport (28 капсул) від знаменитих світових виробників 6851 Ви знайдете в нашому розділі Вітамінно-мінеральні комплекси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вітамінно-мінеральні комплекси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн