Комплекс вітамінів і мінералів для чоловіків EntherMeal ABPR95

КОД ТОВАРУ: 412443
  • Комплекс вітамінів і мінералів для чоловіків EntherMeal ABPR95
Комплекс вітамінів і мінералів для чоловіків EntherMeal ABPR95
Комплект для чоловіків - високоефективний комплекс для підвищення рівня лютеїнізуючого гормону і тестостерону. Синергичное дію цинку в биодоступной формі (пиколинат), вітаміну Е і екстракту Трибулус террестрис дозволяє швидко і безпечно підвищити рівень чоловічого статевого гормону. У комплекті: Мінеральний комплекс EntherMeal Zinc Picolinate 60 капсул Стимулятор тестостерону Трибулус EntherMeal TRIBULUS TRS + 60 капсул Вітамін EntherMeal E 200 30 капсул Мінеральний комплекс EntherMeal Zinc Picolinate 60 капсул для росту і відновлення м'язів, стімуліровнія роботи статевих залоз, поліпшення травлення, боротьби з вірусами і бактеріями. Трибулус EntherMeal TRIBULUS TRS + 60 капсул для підвищення лібідо, поліпшення показників печінки, імунітету. Вітамін EntherMeal E 200 30 капсул антиоксидант, покращує стан шкіри, позитивно впливає на рівень і фракційне співвідношення холестерину. Рекомендується приймати в період високих тренувальних навантажень, а також для відновлення після них. Після прийому повного комплексу, рекомендується перерву 1-2 місяці, після чого прийом комплексу можна повторити. Добова доза: - трібулус - 2-3 капсули; - пиколинат цинку - 1 капсула; - вітамін Е - 1-2 капсули. Добавки вживати після їжі, запиваючи достатньою кількістю (150-300 мл) холодної води. При використанні даного комплексу в період підвищених фізичних навантажень, доцільно прийом всіх добавок змістити на першу половину дня. Трибулус можна розділити на 2 прийоми по 1-2 капсули, вітамін Е - на 2 прийоми по 1 капсулі. Економія - 10%.
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
512 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 68 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Тестостерон
Форма випуску 
Капсули
Тип
Тестосторонові бустери
АРТИКУЛ
ABPR95
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект для чоловіків - високоефективний комплекс для підвищення рівня лютеїнізуючого гормону і тестостерону. Синергичное дію цинку в биодоступной формі (пиколинат), вітаміну Е і екстракту Трибулус террестрис дозволяє швидко і безпечно підвищити рівень чоловічого статевого гормону.

У комплекті: Мінеральний комплекс EntherMeal Zinc Picolinate 60 капсул, Стимулятор тестостерону Трибулус EntherMeal TRIBULUS TRS + 60 капсул, Вітамін EntherMeal E 200 30 капсул, Мінеральний комплекс EntherMeal Zinc Picolinate 60 капсул для росту і відновлення м'язів, стімуліровнія роботи статевих залоз, поліпшення травлення, боротьби з вірусами і бактеріями. Трибулус EntherMeal TRIBULUS TRS + 60 капсул для підвищення лібідо, поліпшення показників печінки, імунітету. Вітамін EntherMeal E 200 30 капсул антиоксидант, покращує стан шкіри, позитивно впливає на рівень і фракційне співвідношення холестерину.

Рекомендується приймати в період високих тренувальних навантажень, а також для відновлення після них. Після прийому повного комплексу, рекомендується перерву 1-2 місяці, після чого прийом комплексу можна повторити. Добова доза: - трібулус - 2-3 капсули; - пиколинат цинку - 1 капсула; - вітамін Е - 1-2 капсули. Добавки вживати після їжі, запиваючи достатньою кількістю (150-300 мл) холодної води. При використанні даного комплексу в період підвищених фізичних навантажень, доцільно прийом всіх добавок змістити на першу половину дня. Трибулус можна розділити на 2 прийоми по 1-2 капсули, вітамін Е - на 2 прийоми по 1 капсулі. Економія - 10%.

Характеристики:

  • Пол: Чоловік;
  • Форма випуску: капсули.

Виробник: EntherMeal Zinc


Комплекс вітамінів і мінералів для чоловіків EntherMeal ABPR95 купити по реально виправданою вартості 512 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Витаминно-минеральные комплексы таких брендів, як наприклад: EntherMeal в інтернет каталозі Терраспорт
Комплекс вітамінів і мінералів для чоловіків EntherMeal ABPR95

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс вітамінів і мінералів для чоловіків EntherMeal ABPR95"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вітамінно-мінеральні комплекси

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Комплекс вітамінів і мінералів для чоловіків EntherMeal ABPR95 допоможе досягти мети. В « Вітамінно-мінеральні комплекси » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Вітамінно-мінеральні комплекси порадує Вас високою якістю. Мінеральний комплекс EntherMeal Zinc Picolinate - 60 капсул , Мінеральний комплекс EntherMeal Zinc Picolinate - 60 капсул і Мінеральний комплекс EntherMeal Zinc Picolinate - 60 капсул від кращих світових брендів 6851 Ви побачите в нашій категорії Вітамінно-мінеральні комплекси . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Вітамінно-мінеральні комплекси . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн