Комплекс вітамінів Активна зима EntherMeal ABPR94

КОД ТОВАРУ: 412442
  • Комплекс вітамінів Активна зима EntherMeal ABPR94
Комплекс вітамінів Активна зима EntherMeal ABPR94
Комплект "Активна зима" призначений для підтримки імунітету в осінньо-зимовий період, коли сонячна активність знижена, а вміст вітамінів в продуктах харчування недостатньо для активного функціонування організму. У комплекті: Вітамінний комплекс EntherMeal D3 5000 + З 60 капсул Вітаміни EntherMeal E 200 30 капсул Вітамінний комплекс EntherMeal D3 5000 + З 60 капсул позитивно впливає на стан кісткової тканини і роботу нирок, шлунково-кишкового тракту, сприяє підтримці нормальної роботи серцево-судинної системи , зміцнює імунітет, має антиоксидантні властивості. Вітаміни EntherMeal E 200 - антиоксидант, покращує стан шкіри, позитивно впливає на рівень і фракційне співвідношення холестерину. Рекомендовано вживати як додаткове джерело вітамінів D3, С, Е, при гіповітамінозі, в період зниженої сонячної активності, а також для збагачення раціону харчування в програмах, спрямованих на зміцнення імунітету. Спосіб вживання: приймати по 1 капсулі вітамінного комплексу D3 5000 + С і вітаміну Е 1 раз в день разом з прийомом їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Економія - 7%.
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
336 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 45 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
Призначення
Чоловічі, Жіночі
АРТИКУЛ
ABPR94
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект "Активна зима" призначений для підтримки імунітету в осінньо-зимовий період, коли сонячна активність знижена, а вміст вітамінів в продуктах харчування недостатньо для активного функціонування організму.

У комплекті: Вітамінний комплекс EntherMeal D3 5000 + З 60 капсул, Вітаміни EntherMeal E 200 30 капсул, Вітамінний комплекс EntherMeal D3 5000 + З 60 капсул позитивно впливає на стан кісткової тканини і роботу нирок, шлунково-кишкового тракту, сприяє підтримці нормальної роботи серцево- судинної системи, зміцнює імунітет, має антиоксидантні властивості. Вітаміни EntherMeal E 200 - антиоксидант, покращує стан шкіри, позитивно впливає на рівень і фракційне співвідношення холестерину.

Рекомендовано вживати як додаткове джерело вітамінів D3, С, Е, при гіповітамінозі, в період зниженої сонячної активності, а також для збагачення раціону харчування в програмах, спрямованих на зміцнення імунітету. Спосіб вживання: приймати по 1 капсулі вітамінного комплексу D3 5000 + С і вітаміну Е 1 раз в день разом з прийомом їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Економія - 7%.

Характеристики:

  • Пол: Унісекс;
  • Форма випуску: капсули.

Виробник: EntherMeal


Комплекс вітамінів Активна зима EntherMeal ABPR94 підібрати і купити за реальною ціною 336 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Витаминно-минеральные комплексы таких торгових марок, як наприклад: EntherMeal в електронному магазині Terra Sport
Комплекс вітамінів Активна зима EntherMeal ABPR94

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс вітамінів Активна зима EntherMeal ABPR94"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вітамінно-мінеральні комплекси

Давно хочете зайнятися фігурою? Комплекс вітамінів Активна зима EntherMeal ABPR94 допоможе почати легко. В « Вітамінно-мінеральні комплекси » є все, що Вам знадобиться. Вітамінно-мінеральні комплекси обрадує Вас своєю надійністю. Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs Lutein + Eye Complex (60 капсул) для очей , Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs Lutein + Eye Complex (60 капсул) для очей і Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs Lutein + Eye Complex (60 капсул) для очей від кращих світових постачальників 6851 Ви зможете знайти в нашій лінійці Вітамінно-мінеральні комплекси . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Вітамінно-мінеральні комплекси . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн