Комплекс вітамінів Енергія і імунітет EntherMeal ABPR97

КОД ТОВАРУ: 412445
  • Комплекс вітамінів Енергія і імунітет EntherMeal ABPR97
Комплекс вітамінів Енергія і імунітет EntherMeal ABPR97
Комплект "Енергія і імунітет" - комплекс з двох вітамінів, що володіють високими антиоксидантними та загальнозміцнюючі властивості. Актуальність комплексу особливо висока в зимово-весняний період, коли наш організм з харчуванням отримує мало вітамінів, а ендокринна система працює в ослабленому "економному" режимі. У комплекті: Вітаміни EntherMeal Imuno C Vitamin 60 капсул вітамін С для підтримки імунітету і прискорення метаболізму. Вітамін EntherMeal E 200 30 капсул антиоксидант, покращує стан шкіри, позитивно впливає на рівень і фракційне співвідношення холестерину. Комплексне застосування добавок вітамінів С і Е покращує апетит нормалізує обмін речовин стимулює роботу статевих залоз зміцнює імунітет покращує стан шкіри підвищує синтез колагену. Рекомендується приймати в період високих тренувальних навантажень, а також для відновлення після них. Добова доза: - вітамін С - 1-2 капсули; - вітамін Е - 1-2 капсули. Добавки вживати після їжі, запиваючи достатньою кількістю (150-200 мл) холодної води. Після прийому повного комплексу, рекомендується перерву 1-2 місяці, після чого прийом комплексу можна повторити. При використанні даного комплексу в період підвищених фізичних навантажень, доцільно прийом всіх добавок змістити на першу половину дня. Прийом вітаміну Е можна розділити на 2 прийоми по 1 капсулі. Економія при купівлі комплекту - 7%.
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
235 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 31 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
Призначення
Чоловічі, Жіночі
АРТИКУЛ
ABPR97
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект "Енергія і імунітет" - комплекс з двох вітамінів, що володіють високими антиоксидантними та загальнозміцнюючі властивості. Актуальність комплексу особливо висока в зимово-весняний період, коли наш організм з харчуванням отримує мало вітамінів, а ендокринна система працює в ослабленому "економному" режимі.

У комплекті: Вітаміни EntherMeal Imuno C Vitamin 60 капсул вітамін С для підтримки імунітету і прискорення метаболізму. Вітамін EntherMeal E 200 30 капсул антиоксидант, покращує стан шкіри, позитивно впливає на рівень і фракційне співвідношення холестерину. Комплексне застосування добавок вітамінів С і Е покращує апетит нормалізує обмін речовин стимулює роботу статевих залоз зміцнює імунітет покращує стан шкіри підвищує синтез колагену.

Рекомендується приймати в період високих тренувальних навантажень, а також для відновлення після них. Добова доза: - вітамін С - 1-2 капсули; - вітамін Е - 1-2 капсули. Добавки вживати після їжі, запиваючи достатньою кількістю (150-200 мл) холодної води. Після прийому повного комплексу, рекомендується перерву 1-2 місяці, після чого прийом комплексу можна повторити. При використанні даного комплексу в період підвищених фізичних навантажень, доцільно прийом всіх добавок змістити на першу половину дня. Прийом вітаміну Е можна розділити на 2 прийоми по 1 капсулі. Економія при купівлі комплекту - 7%.

Характеристики:

  • Пол: Унісекс;
  • Форма випуску: капсули.

Виробник: EntherMeal Imuno


Комплекс вітамінів Енергія і імунітет EntherMeal ABPR97 купити за вигідною ціною 235 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Витаминно-минеральные комплексы таких торгових марок, як наприклад: EntherMeal в інтернет-магазині Терраспорт
Комплекс вітамінів Енергія і імунітет EntherMeal ABPR97

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс вітамінів Енергія і імунітет EntherMeal ABPR97"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вітамінно-мінеральні комплекси

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс вітамінів Енергія і імунітет EntherMeal ABPR97 буде Вашим першим кроком. В « Вітамінно-мінеральні комплекси » є все, що необхідно спортсмену. Вітамінно-мінеральні комплекси здивує Вас своєю якістю. Комплекс вітамінів і мінералів Scitec Nutrition Scitec Essentials Daily Vita-min (75 таблеток) , Комплекс вітамінів і мінералів Scitec Nutrition Scitec Essentials Daily Vita-min (75 таблеток) і Комплекс вітамінів і мінералів Scitec Nutrition Scitec Essentials Daily Vita-min (75 таблеток) від знаменитих світових виробників 6851 Ви знайдете в нашому розділі Вітамінно-мінеральні комплекси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вітамінно-мінеральні комплекси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн