Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Um Green Mens Multivitamin (60 капсул)

КОД ТОВАРУ: 104827
  • Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Um Green Mens Multivitamin (60 капсул)
Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Um Green Mens Multivitamin (60 капсул)
Тип: вітамінно-мінеральний комплекс. Вікова група: дорослий. Стать: чоловіча. Кількість капсул: 60 шт. Кількість порцій: 30 шт.
Form Labs
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
685 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
Призначення
Чоловічі
АРТИКУЛ
000001122
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Um Green Mens Multivitamin (60 капсул) - призначений для підтримки чоловічого організму, особливістю даного комплексу є рослинне походження всіх компонентів, а також благодійний вплив на чоловічу статеву систему. Даний комплекс відновлює необхідний рівень вітамінів і мінералів в організмі чоловіка, сприяє зміцненню імунітету, покращує репродуктивну функцію, перешкоджає появі та розвитку простатиту, піднімає рівень гемоглобіну.

особливості:
- не містить штучні барвники та ароматизатори;
- благодійний вплив на чоловічу статеву систему;
- сприяє зміцненню імунітету;
- піднімає рівень гемоглобіну;
- підтримує імунітет.

Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Um Green Mens Multivitamin (60 капсул) - допоможуть Вам залишатися здоровим!

Характеристики:
Тип: вітамінно-мінеральний комплекс;
Порціонне: 1 порція = 2 капсули;
Кількість порцій: 30 шт;
Вікова група: дорослий;
Стать: чоловіча.

Рекомендації щодо застосування: приймати в якості харчової добавки 2 капсули 1 раз в день.

Виробник: Form Labs Professional (Німеччина).
Form Labs Professional - торгова марка з Німеччини почала випуск своєї продукції в 2004 році. Займає лідируючі позиції в світі на ринку біологічних добавок для різних видів спорту, включаючи: фітнес, силові види, бодібілдинг, зимові, індивідуальні та водні види спорту. Спеціально підібрані формули препаратів дозволять будь-якому охочому: побудувати м'язову масу, сформувати рельєф, підвищити силовий і енергетичний потенціал свого тіла, отримати активне відновлення, підвищити працездатність і результативність. Крім корисного впливу, продукція, бренду має широкий ряд смакових добавок. Продукція даного бренду має ряд дозвільних документів і сертифікатів якості, що дозволяє безперешкодно її реалізовувати на території України.


Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Um Green Mens Multivitamin (60 капсул) купити за вигідною ціною 685 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Витаминно-минеральные комплексы таких торгових марок, як наприклад: Form Labs в онлайн магазині Терра Спорт
Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Um Green Mens Multivitamin (60 капсул)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Um Green Mens Multivitamin (60 капсул)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вітамінно-мінеральні комплекси

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Um Green Mens Multivitamin (60 капсул) буде Вашим першим кроком. В « Вітамінно-мінеральні комплекси » є все, що необхідно спортсмену. Вітамінно-мінеральні комплекси здивує Вас своєю якістю. Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Mega Men Sport (28 капсул) , Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Mega Men Sport (28 капсул) і Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs GNC Mega Men Sport (28 капсул) від знаменитих світових виробників 6851 Ви знайдете в нашому розділі Вітамінно-мінеральні комплекси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вітамінно-мінеральні комплекси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн