До зими готовий! Як вибрати термобілизну!

З настанням холодів багато хто впадає в паніку, почувши в прогнозах погоди про майбутню температурі з мінусовим показником. А даремно, паніку можна скасувати, згадавши про чудовому винаході людства - термобілизна! Так уже повелося, що термобілизна асоціюється з предметом гардероба, який надягає виключно з метою порятунку від лютих морозів.  
Натягувати на себе по дві пари колготок, лосин і т.д. - це минуле століття. Відчувати себе комфортно і не бути обмеженим у кожному русі Вам допоможемо правильно підібране термобілизна, з урахуванням Ваших вимог до його функціональності.  
У нашій статті Ви зможете дізнатися більше про термобілизну і основні правила його вибору. Термобілизна принесе максимум користі, якщо буде підібрано «зі знанням справи» і з урахуванням головної мети, з якою воно буде використовуватися.


Термобілизна, в першу чергу, ділиться на 2 основні групи: виготовлене з синтетичних матеріалів і натуральних. Залежно від складу і визначається функціональність придбаного термобілизни.
Термобілизна з синтетичних матеріалів - це вибір спортсменів: альпіністів, гірськолижників, туристів, представників водних видів спорту. Синтетичні тканини сприяють максимальному відведення вологи від тіла. Саме білизна з синтетичних матеріалів дуже швидко висихає, тому Ви завжди будете відчувати себе комфортно. При активній фізичному навантаженні, будь це пробіжка на лижах по схилах гори, катання на водних лижах, лазіння по засніжених скелях і т.д., піт буде котитися з Вас прямо-таки градом!

Неприємні відчуття виникають, коли при фізичній активності в умовах низької температури, одяг прилипає до шкіри внаслідок рясного потовиділення. Кращим порятунком від такого дискомфорту, та й ймовірності застудитися, є використання термобілизни з синтетичних тканин!
Ваші рухи не будуть скуті, так як термобілизна має тонку структуру. Завдяки синтетичних матеріалів в його складі, піт, що виділяється на Вашому тілі, буде зникати, а одяг залишиться сухий і приємною на дотик.
Тепер з'ясуємо, з яких саме матеріалів складається функціональне синтетичне термобілизна.  

Термобілизна з поліпропілену.

Поліпропілен абсолютно не вбирає вологу, тому термобілизна з даного матеріалу рекомендується для представників водних видів спорту. Вода стікає, а білизна висихає за лічені хвилини.

Термобілизна з поліестеру.

 


Поліестер прекрасно відводить вологу і залишає білизна на Вашому тілі сухим, навіть після активних лижних гонок, бігу і т.д. Крім того, поліестер наближений за своїми властивостями до бавовни, так як одяг з даного матеріалу м'яка і приємна на дотик. Поліестер, завдяки новим технологіям, виготовляють з дрібних волокон, саме тому за своїми властивостями він дуже схожий на бавовну.

Термобілизна з еластану.

 

Еластан підвищує зносостійкість термобілизни і його міцність. Найвідоміший еластан -   Lycra. Чим більше% Lycra в складі матеріалу термобілизни - тим краще воно тягнеться.  

Термобілизна з поліаміду.


поліамід   використовується практично у всіх безшовних моделях термобілизни. Гладкий на дотик і легкий матеріал.
Найчастіше дані синтетичні матеріали в термобілизна поєднуються, доповнюючи один одного, і створюючи необхідні властивості для Вашого комфорту.

Термобілизна з натуральних матеріалів підходить для щоденного використання при низькій температурі.   Шерсть і бавовна, які найчастіше входять до складу термобілизни даної категорії, відмінно зігрівають. Якщо Ви - любитель зимової риболовлі, Вам також слід звернути свою увагу на термобілизна з наявністю бавовни і шерсті. Бавовна і вовна відводять вологу і зігрівають при низьких температурах, але їх функціональність може тривати максимально до 8 годин. Мал
Після закінчення 8-ми годинного перебування в такому термобілизна, матеріал почне вбирати вологу, а Ви відчуєте дискомфорт від такого процесу. Тому, для прогулянок зимовими вечорами, тривалістю в кілька годин, або ж   для риболовлі , сміливо вибирайте термобілизну з натуральних матеріалів. Тепло і відведення вологи Вам гарантовані!

Термобілизна з бавовни.


бавовна   швидко вбирає вологу і утримує її, залишаючи Ваше тіло сухим. Для прогулянок в морозні дні, термобілизна з бавовни - Ваш найкращий вибір.
Любителям активних видів спорту рекомендують купувати термобілизна, до складу якого входить і бавовна, і синтетичні матеріали. Така білизна буде виконувати одночасно функції зігріву і відведення вологи протягом тривалого часу. Для туристів, що бажають здійснити похід через снігові гори і ущелини - те, що потрібно!

Термобілизна з вовни.


  

Вовна   прекрасно зберігає тепло, а її мікроволокна покращують кровообіг. Таким чином, Ви отримуєте подвійний ефект: зігріву і оздоровлення. Ваш організм буде Вам вдячний!

Термобілизна з шовком.


шовк,   в складі матеріалу термобілизни, надає йому міцності та стійкості до зношування. Найчастіше використовується в поєднанні з синтетичними матеріалами.
Тепер, дізнавшись про основні види термобілизни і матеріалах в їх складі, Ви зможете визначитися з вибором.  
При активних фізичних навантаженнях вибирайте термобілизну з синтетичних матеріалів. Так Ви забезпечите собі комфорт під час фізичної активності і після неї.
Для більш статичного відпочинку: прогулянок, екскурсій, зимової риболовлі, ідеально підійде термобілизна з натуральних матеріалів, з переважанням в складі бавовни або вовни.
У нашому Інтернет магазині представлено термобілизна від найвідоміших світових виробників. Термобілизна   Norfin ,   Lasting ,   Norveg ,   Destroyer   - кращий вибір, як для професійних спортсменів, так і для тих, хто займається спортом для поліпшення здоров'я і фізичної форми.

 

 

У наших електронних каталогах Ви зможете вибрати термобілизну на будь-який сезон, для різних погодних умов. Серед широкої колірної гами Ви також знайдете улюблений колір.
В асортименті:   термобілизна жіноче ,   чоловіче , унісекс   (підходить і для чоловіків, і для жінок), а також   дитячу термобілизну .


 

 

Вибираючи термобілизна, обов'язково зверніть увагу на його сезонне призначення, адже його можна носити як влітку, так і в холодну пору року. Наприклад, в асортименті компанії Lasting представлений широкий вибір термобілизни, яке можна носити влітку. Ви будете почувати себе комфортно протягом усього дня, забувши про неприємні відчуття, пов'язаних з рясним потовиділеніем.

 

Термобілизна компанії Destroyer - це найкращий захист від зимових холодів. Завдяки входить до складу вовни Merino wool, тепло зберігається тривалий час, даруючи Вам комфорт, навіть при дуже низькій температурі.


 
Догляд за термобілизна має кілька основних правил: прати у воді, температурою не вище 40 градусів, вручну або в пральній машинці, але на дбайливому режимі. Так Ви збережете основні властивості білизни і повноцінне виконання його функцій для Ваших потреб.  
Носіть термобілизна в задоволення і з користю для себе!


Старндартная розмірна сітка термобілизни:

З усім асортиментом термобілизни можна ознайомитися   тут .

Якщо у Вас залишилися питання, готові відповісти на них по телефону:   (044) 585-7-333.

Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • Когда ищете подушки для путешествий, либо кружка нержавейка, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Нужно купить кресло пикника или маска трубка? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Узнать стоимость термоса или пульсометры для спорта в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн