Вітамін D3 1000 IU Детринка EntherMeal, 60 капсул (ABPR134)

КОД ТОВАРУ: 477189
  • Вітамін D3 1000 IU Детринка EntherMeal, 60 капсул (ABPR134)
Вітамін D3 1000 IU Детринка EntherMeal, 60 капсул (ABPR134)
З медичної точки зору вітамін D3 (кальциферол) є гормоноподібною речовиною, що вже говорить про його високий ступінь впливу на організм.Ключовими функціями вітаміну D3 є:- метаболічна регуляція (всмоктування в тонкому кишечнику) балансу кальцію і фосфору, що впливає на стан кісткової тканини і роботу нирок, шлунково-кишкового тракту;- підтримка нормальної роботи серцево-судинної системи;- забезпечення роботи нервової системи;- зміцнення імунітету.Наслідки дефіциту вітаміну D3:• зниження імунітету• ламкість кісток• виникнення онкологічних захворювань• підвищення ризику ожиріння• погіршення засвоюваності кальцію з продуктів• ризик виникнення алергічних захворювань• погіршення стану волосся, шкіри, нігтів.Дефіцит цього вітаміну може поповнюватися двома шляхами:-з їжею;- шляхом активації вітаміну D в шкірі під дією сонячних променів.В осінньо-зимовий період, коли сонячна активність знижена, а температура навколишнього середовища не дозволяє приймати сонячні ванни, необхідно коригувати раціон харчування, щоб уникнути дефіциту вітаміну D3.ВІТАМІННА ДІЄТИЧНА ДОБАВКА(харчовий продукт для спеціального дієтичного споживання)Біологічно активна добавка «Детринка + Вітамін D3 1000 IU розчинний» EntherMealОсобливістю ДЕТРИНКА є можливість вживати її як у вигляді капсули, так і розчиняючи у воді. Готовий напій має приємний полуничний смак.Не містить барвників, консервантів.Склад: декстроза, ароматизатор харчовий ідентичний натуральному, лимонна кислота, сукралоза, вітамін D3 сухий (1:100000).Допоміжні речовини: желатин харчовий (матеріал капсули), діоксид кремнію.Поживна (харчова) цінність 1 капсули: білків – 0,1 г, жирів – 0,0 г, вуглеводів – 0,4 г.Енергетична цінність (калорійність) 1капсули: 2,0 ккал (8,4 кДж). Без ГМО.Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла місці при t 10-25 °С.Розкриту упаковку зберігати закритою при кімнатній температурі. Допускається природня зміна кольору продукту. Зберігання в розчиненому стані не передбачено.Рекомендації щодо вживання: рекомендується вживати як додаткове джерело вітаміну D3, для зміцнення організму, нормалізації обмінних процесів, у випадках гіповітамінозу.Спосіб застосування: вживати по 1 капсулі 1 раз на добу під час прийому їжі. Розчинити вміст капсули в 50-100 мл прохолодної води і випити за один прийом.Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря-дієтолога.Протипоказання: підвищена чутливість до компонентів, вагітність, період годування груддю.Не є лікарським засобом. Форма випуску: желатинові капсули.60 капсул
EntherMeal
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
204 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
Призначення
Чоловічі, Жіночі
АРТИКУЛ
ABPR134
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

З медичної точки зору вітамін D3 (кальциферол) є гормоноподібною речовиною, що вже говорить про його високий ступінь впливу на організм.

Ключовими функціями вітаміну D3 є:
- метаболічна регуляція (всмоктування в тонкому кишечнику) балансу кальцію і фосфору, що впливає на стан кісткової тканини і роботу нирок, шлунково-кишкового тракту;
- підтримка нормальної роботи серцево-судинної системи;
- забезпечення роботи нервової системи;
- зміцнення імунітету.

Наслідки дефіциту вітаміну D3:
• зниження імунітету
• ламкість кісток
• виникнення онкологічних захворювань
• підвищення ризику ожиріння
• погіршення засвоюваності кальцію з продуктів
• ризик виникнення алергічних захворювань
• погіршення стану волосся, шкіри, нігтів.
Дефіцит цього вітаміну може поповнюватися двома шляхами:
-з їжею;
- шляхом активації вітаміну D в шкірі під дією сонячних променів.

В осінньо-зимовий період, коли сонячна активність знижена, а температура навколишнього середовища не дозволяє приймати сонячні ванни, необхідно коригувати раціон харчування, щоб уникнути дефіциту вітаміну D3.
ВІТАМІННА ДІЄТИЧНА ДОБАВКА
(харчовий продукт для спеціального дієтичного споживання)
Біологічно активна добавка «Детринка + Вітамін D3 1000 IU розчинний» EntherMeal

Особливістю ДЕТРИНКА є можливість вживати її як у вигляді капсули, так і розчиняючи у воді. Готовий напій має приємний полуничний смак.

Не містить барвників, консервантів.

Склад: декстроза, ароматизатор харчовий ідентичний натуральному, лимонна кислота, сукралоза, вітамін D3 сухий (1:100000).
Допоміжні речовини: желатин харчовий (матеріал капсули), діоксид кремнію.
Поживна (харчова) цінність 1 капсули: білків – 0,1 г, жирів – 0,0 г, вуглеводів – 0,4 г.
Енергетична цінність (калорійність) 1капсули: 2,0 ккал (8,4 кДж). Без ГМО.

Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла місці при t 10-25 °С.
Розкриту упаковку зберігати закритою при кімнатній температурі. Допускається природня зміна кольору продукту. Зберігання в розчиненому стані не передбачено.
Рекомендації щодо вживання: рекомендується вживати як додаткове джерело вітаміну D3, для зміцнення організму, нормалізації обмінних процесів, у випадках гіповітамінозу.

Спосіб застосування: вживати по 1 капсулі 1 раз на добу під час прийому їжі.
Розчинити вміст капсули в 50-100 мл прохолодної води і випити за один прийом.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря-дієтолога.
Протипоказання: підвищена чутливість до компонентів, вагітність, період годування груддю.


Характеристики:

  • Не є лікарським засобом.
  • Форма випуску: желатинові капсули. 60 капсул
  • Пол: унисекс
  • Количество порций (капсул) в контейнере: 60
  • Содержание элементов в 1й порции: Витамин D3 1000 МО
  • Тип: витамины и минералы

Виробник: EntherMeal (Україна)




Вітамін D3 1000 IU Детринка EntherMeal, 60 капсул (ABPR134) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 204 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спортивные витамины и минералы таких торгових марок, як наприклад: EntherMeal в онлайн каталозі Терра Спорт
Вітамін D3 1000 IU Детринка EntherMeal, 60 капсул (ABPR134)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вітамін D3 1000 IU Детринка EntherMeal, 60 капсул (ABPR134)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні вітаміни і мінерали

Давно планували зайнятися фігурою? Вітамін D3 1000 IU Детринка EntherMeal, 60 капсул (ABPR134) допоможе на шляху до мети. В « Спортивні вітаміни і мінерали » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні вітаміни і мінерали обрадує Вас високою якістю. Вітаміни та мінерали Haliborange Softies Multivitamins, 60 softgels Strawberry (2023-10-2068) , Вітаміни та мінерали Haliborange Softies Multivitamins, 60 softgels Strawberry (2023-10-2068) і Вітаміни та мінерали Haliborange Softies Multivitamins, 60 softgels Strawberry (2023-10-2068) від топових світових брендів 496 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спортивні вітаміни і мінерали . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спортивні вітаміни і мінерали . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн