Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon

КОД ТОВАРУ: 507920
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №2
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №3
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №4
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №5
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №6
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №7
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №8
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №9
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №10
  • Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №11
Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon
Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon inSPORTline Home - це унікальна машина, яка дозволяє спалити сотні калорій. Він також неймовірно простий у використанні - просто підніміться на нього і починайте лазити або ходити. Оскільки завдяки бічним ручкам, цей вертикальний кляймер також може бути використаний як степпер. Займаючи руки, ви можете вправляти всі м’язи тіла і зміцнювати хребет. Ви можете регулювати положення ручок відповідно до свого зросту. Ви регулюєте інтенсивність тренування - чим швидше ви рухаєтесь, тим інтенсивніше тренування. Якщо ви хочете кинути собі виклик, ви можете збільшити опір (існує 8 різних рівнів опору) за допомогою ручки управління. Магнітна гальмівна система забезпечує плавну та тиху роботу. Тренажер нахилений на 75 градусів, що дозволяє здійснювати вправи у сприятливому для суглобів положенні. Машина пропонує довжину кроку 50 сантиметрів. Від вас залежить, скільки триватимуть ваші кроки. Простий у використанні дисплей відображає всі важливі дані тренувань, такі як час, швидкість, відстань, спалені калорії або кількість кроків - є кнопка, за допомогою якої ви можете перемикатися між ними. Якщо ви хочете перенести машину в інше місце після її закінчення, ви можете зробити це завдяки транспортним колесам.
Insportline
КУПИТИ
49 140 грн
ЦІНА: 46 683 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 6232 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ISL-21964
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon inSPORTline Home - це унікальна машина, яка дозволяє спалити сотні калорій. Він також неймовірно простий у використанні - просто підніміться на нього і починайте лазити або ходити.

Завдяки бічним ручкам, цей вертикальний кляймер також може бути використаний як степпер. Тренуючи руки, ви також можете загартовувати всі м’язи тіла і зміцнювати хребет. Ви можете регулювати положення ручок відповідно до свого зросту. Ви регулюєте інтенсивність тренування - чим швидше ви рухаєтесь, тим інтенсивніше тренування.


Якщо ви хочете кинути собі виклик, ви можете збільшити опір (існує 8 різних рівнів опору) за допомогою ручки управління. Магнітна гальмівна система забезпечує плавну та тиху роботу. Тренажер нахилений на 75 градусів, що дозволяє здійснювати вправи у сприятливому для суглобів положенні. Машина пропонує довжину кроку 50 сантиметрів. Від вас залежить, скільки триватимуть ваші кроки.


Простий у використанні дисплей відображає всі важливі дані тренувань, такі як час, швидкість, відстань, спалені калорії або кількість кроків - є кнопка, за допомогою якої ви можете перемикатися між ними. Якщо ви хочете перенести машину в інше місце після її закінчення, ви можете зробити це завдяки транспортним колесам.


Характеристики:

  • Нахил: 75 градусів
  • Рівні опору: 8
  • Навантаження: магнітне
  • Габарити: 2350х1094х800 мм
  • Вага: 32,5 кг


Виробник: InsportLine


Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon купити за вигідною ціною 46 683 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Степперы таких виробників, як наприклад: Insportline в магазині terrasport.ua
Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №2 Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №3 Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №4 Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №5 Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №6 Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №7 Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №8 Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №9 Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №10 Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon - Фото №11

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Вертикальний тренажер для скелелазіння inSPORTline Home Verticon буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 , Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 і Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн