Протеїн AB PRO PRO 100 Whey Concentrated Шоколад ABPR10093

КОД ТОВАРУ: 412441
  • Протеїн AB PRO PRO 100 Whey Concentrated Шоколад ABPR10093
Протеїн AB PRO PRO 100 Whey Concentrated Шоколад ABPR10093
Добре зарекомендував себе протеїн PRO 100% Whey Concentrated в зручній порційній формі. У пакеті 18 індивідуальних упаковок протеїну по 36 г у кожній. Даний вид фасування дозволяє максимально швидко і безпечно (з дотриманням гігієнічних норм) приготувати протеїновий коктейль в будь-яких умовах. Порційна розфасовка в індивідуальні пакети робить використання протеїну максимально комфортним. Порційний пакет має невеликий розмір (15х8х1,5 см) і легко поміщається в сумку. Розтин пакету проводиться без додаткових засобів (ніж, ножиці і т.п.). Пакет розкривається шляхом розривання його з будь-якою з запаяних сторін з угольчатой кромкою. Висипаєте вміст пакета в шейкер з водою і змішуєте. Протеїновий коктейль готовий! Протеїн PRO 100% WHEY CONCENTRATED - сироватковий протеїн (концентрат) 60% білка. Дана форма сироваткового білка оптимальна для засвоєння організмом людини. Сироватковий протеїн спортсмени часто називають "швидким", з огляду на його високу швидкість засвоєння. Збалансований амінокислотний профіль робить PRO 100 відмінним доповненням раціону як при роботі на масу, так і на рельєф. Для поліпшення ефекту жиросжигания, підвищення скорочувальних характеристик мускулатури і зміцнення кістково-зв'язкового апарату до складу внесений кальцій. Опис: Сироватковий білок - оптимальне джерело високоякісних білків, необхідних для будови масивної мускулатури (вміст білка в продукті не менше 60%). Збалансований амінокислотний склад сироваткового білка, крім високої швидкості засвоєння, стимулює вироблення організмом підвищеної кількості анаболічних гормонів. Натуральність - при виробництві продукту використовуються тільки натуральні барвники та ароматизатори, ідентичні натуральним. Смак - при розробці смаків, враховувалася необхідність прийому спортсменами продукту кілька разів щодня. Тому продукт має помірно виражений смак і добре поєднується з будь-яким напоєм. PRO 100% + WHEY CONCENTRATED рекомендований спортсменам, охочим цілий рік підтримувати мускулатуру в тонусі. Склад: сироватковий білок, мальтодекстрин, алкалізований какао порошок (в смаку шоколад), сульфат кальцію, ароматизатор ідентичний натуральному, вітамін С (аскорбінова кислота), сукралоза, діоксид кремнію, натуральний барвник. Харчова цінність порції (36г): Білки-21,6 г, Жири-0,5 г, Вуглеводи-11,2 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 361,7 ккал (1513,4 кДж) Спосіб вживання: порцію (1 індивідуальний пакет) збити з 200 мл води, знежиреного молока або іншого негазованих напоїв. Вживати протягом дня 2-4 рази між прийомами їжі і після тренування.
AB PRO
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
608 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 81 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Протеїни
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
ABPR10093
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Добре зарекомендував себе протеїн PRO 100% Whey Concentrated в зручній порційній формі. У пакеті 18 індивідуальних упаковок протеїну по 36 г у кожній. Даний вид фасування дозволяє максимально швидко і безпечно (з дотриманням гігієнічних норм) приготувати протеїновий коктейль в будь-яких умовах. Порційна розфасовка в індивідуальні пакети робить використання протеїну максимально комфортним. Порційний пакет має невеликий розмір (15х8х1,5 см) і легко поміщається в сумку. Розтин пакету проводиться без додаткових засобів (ніж, ножиці і т.п.). Пакет розкривається шляхом розривання його з будь-якою з запаяних сторін з угольчатой кромкою. Висипаєте вміст пакета в шейкер з водою і змішуєте. Протеїновий коктейль готовий! Протеїн PRO 100% WHEY CONCENTRATED - сироватковий протеїн (концентрат) 60% білка. Дана форма сироваткового білка оптимальна для засвоєння організмом людини. Сироватковий протеїн спортсмени часто називають "швидким", з огляду на його високу швидкість засвоєння. Збалансований амінокислотний профіль робить PRO 100 відмінним доповненням раціону як при роботі на масу, так і на рельєф. Для поліпшення ефекту жиросжигания, підвищення скорочувальних характеристик мускулатури і зміцнення кістково-зв'язкового апарату до складу внесений кальцій.

Сироватковий білок - оптимальне джерело високоякісних білків, необхідних для будови масивної мускулатури (вміст білка в продукті не менше 60%). Збалансований амінокислотний склад сироваткового білка, крім високої швидкості засвоєння, стимулює вироблення організмом підвищеної кількості анаболічних гормонів. Натуральність - при виробництві продукту використовуються тільки натуральні барвники та ароматизатори, ідентичні натуральним. Смак - при розробці смаків, враховувалася необхідність прийому спортсменами продукту кілька разів щодня. Тому продукт має помірно виражений смак і добре поєднується з будь-яким напоєм. PRO 100% + WHEY CONCENTRATED рекомендований спортсменам, охочим цілий рік підтримувати мускулатуру в тонусі. Склад: сироватковий білок, мальтодекстрин, алкалізований какао порошок (в смаку шоколад), сульфат кальцію, ароматизатор ідентичний натуральному, вітамін С (аскорбінова кислота), сукралоза, діоксид кремнію, натуральний барвник. Харчова цінність порції (36г): Білки-21,6 г, Жири-0,5 г, Вуглеводи-11,2 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 361,7 ккал (1513,4 кДж)

Спосіб вживання: порцію (1 індивідуальний пакет) збити з 200 мл води, знежиреного молока або іншого негазованих напоїв. Вживати протягом дня 2-4 рази між прийомами їжі і після тренування.

Характеристики:

  • Вага: 695 г;
  • Кількість порцій (капсул) в контейнері: 18;
  • Вага 1й порції: 36 г;
  • Зміст елементів в 1й порції: Білки - 21,6 г Жири - 0,5 г Вуглеводи - 11,2 г;
  • Тип: Сироватковий протеїн, концентрат;
  • Зміст порції: 1 індивідуальна упаковка / 36 м

Виробник: AB PRO (Україна)


Протеїн AB PRO PRO 100 Whey Concentrated Шоколад ABPR10093 вибрати за доступною вартості 608 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Протеины таких брендів, як наприклад: AB PRO в каталозі магазина Terrasport
Протеїн AB PRO PRO 100 Whey Concentrated Шоколад ABPR10093

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Протеїн AB PRO PRO 100 Whey Concentrated Шоколад ABPR10093"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно хотіли зайнятися спортом? Протеїн AB PRO PRO 100 Whey Concentrated Шоколад ABPR10093 - це Ваш перший крок. В « Протеїни » є все, що знадобиться спортсмену. Протеїни здивує Вас своєю оригінальністю. Протеин Power Pro Protein MIX (1000 г) - шоколад с циннамоном , Протеин Power Pro Protein MIX (1000 г) - шоколад с циннамоном і Протеин Power Pro Protein MIX (1000 г) - шоколад с циннамоном від кращих світових виробників 493 Ви можете знайти в нашій категорії Протеїни . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Протеїни . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн