Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold

КОД ТОВАРУ: 26618
  • Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold
  • Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold - Фото №2
  • Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold - Фото №3
Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold
Особливості підставки: комбінована підставка. Виконана з високоякісних частин і матеріалів. У кожної опори є фіксатор. Регульований кут нахилу кожної опори. Кут нахилу від 0 ° до 70 °. Перехід від триноги до 4-х опорного род-поду займає кілька секунд. Швидка установка. Крюк для підвішування додаткового навантаження. У комплект входить три U-власника і три V-власника. Високоякісна транспортувальна сумка.
Balzer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 335 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 312 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аксесуари для риболовлі
Підставки для вудилищ
АРТИКУЛ
11949200
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підставка для 3 вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold - унікальний проект, що дозволяє використовувати цю комбіновану підставку як індивідуальну триногу, род-під або хай-під. Перехід від триноги до 4-х опорного род-поду займає всього кілька секунд.
Всі деталі підставки виконані з високоякісного дюралюмінію. Кожна з 3-х опор забезпечена фіксатором, і кут нахилу кожної опори виставляється індивідуально. Це забезпечує велику кількість можливих параметрів настройки - від дуже крутого до горизонтального. Швидко склавши 4 телескопічних опори род-поду, Ви отримаєте першокласний трипод або хай-під.
Підставка для 3 вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold дуже швидко встановлюється завдяки фіксуючим замкам. У ній передбачено гак для додаткового навантаження. У комплект входять три U-власника і три V-держателя, а також зручна і якісна транспортувальна сумка.

Особливості підставки:
- комбінована підставка;
- виконана з високоякісних частин і матеріалів;
- у кожної опори є точний фіксатор;
- регульований кут нахилу кожної опори;
- кут нахилу від 0 ° до 70 °;
- перехід від триноги до 4-х опорного род-поду займає кілька секунд;
- швидка установка. Крюк для підвішування додаткового навантаження.

Підставка для 3 вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold - умова комфортної риболовлі!

Характеристики:
Регульована довжина: 1,00-1,65 м.
Регульована висота: 0,50-1,80 м.
Матеріал: дюралюміній.

Виробник: Balzer (Німеччина).
Компанія Balzer заснована в Німеччині в 1949 році і вже більше 60 років є одним з провідних розробників і виробників риболовних снастей в Європі. З дня заснування і по сьогоднішній день, компанія є єдиним сімейним підприємством в Німеччині серед великих виробників снастей. Фірма Balzer виробляє найнадійніші вудилища в Німеччині. Якщо мова заходить про вудилищах, котушках, вертлюжком, поплавцях, штучних принадах, подсачка, аксесуарах, сумках, одязі - сьогодні Balzer пропонує абсолютно все для проведення успішного і повного подій дня на рибалці. Завдяки інноваціям і якості Balzer створив комплекс рибальських знарядь, рівних якому немає в Європі за співвідношенням ціна-якість.


Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold купити за вигідною ціною 2 335 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Товары для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Balzer в онлайн каталозі Терра Спорт
Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold - Фото №2 Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для риболовлі

Давно мрієте зайнятися спортом? Підставка для вудилищ Balzer Rod Pod Metallica Gold буде Вашим першим кроком. В « Товари для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Товари для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій , Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій і Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій від знаменитих світових виробників 2612 Ви знайдете в нашому розділі Товари для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн