Ніж складаний Ganzo G614

КОД ТОВАРУ: 76510
  • Ніж складаний Ganzo G614
Ніж складаний Ganzo G614
Особливості ножа: складаний, пряма заточка, клинок виконаний з нержавіючої сталі, надійний фіксатор клинка, наявність сталевий скоби для підвішування ножа, можливість однорічного відкриття ножа. Конструкція ножа: складаний ніж. Тип: туристичний ніж. Ріжуча кромка ножа: пряма. Матеріал клинка: нержавіюча сталь 440. Матеріал рукоятки: пластик ABS. Твердість стали: 55 HRCТіп замку: Liner Lock. Довжина клинка: 7,9 см. Товщина клинка по обух: 2,5 мм. Довжина ножа в складеному вигляді: 10,9 см. Довжина ножа в робочому положенні: 18,8 см. Вага: 86 г.
Ganzo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
300 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
G614
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж складаний G614 поєднує в собі ідеальну простоту дизайну і функціональність. Цей ніж з прямою заточкою леза стане в нагоді як в домашньому господарстві, так і в похідних умовах. Він дуже простий у використанні. Що знаходиться на клинку шпенек, дозволяє відкривати ніж однією рукою. Замок Liner Lock, застосовуваний в ножі, вважається одним з найпростіших і надійних.
Ніж складаний G614 відноситься до нової лінії моделей. Зручність ножа не в останню чергу пов'язана з тим, що його пластикова рукоятка має рифлену структуру, що забезпечує відмінне зчеплення. На рукоятці є щільний затиск, призначений для транспортування і надійної фіксації інструменту на амуніції.

Особливості ножа:
- складаний;
- пряма заточка;
- клинок виконаний з нержавіючої сталі;
- надійний фіксатор клинка;
- можливість однорічного відкриття ножа.


Ніж складаний G614 - портативний, зручний, якісний!

Характеристики:
Конструкція ножа: складаний ніж.
Тип: туристичний ніж.
Ріжуча кромка ножа: пряма.
Матеріал клинка: нержавіюча сталь 440.
Матеріал рукоятки: пластик ABS.
Твердість стали: 55 HRC.
Тип замка: Liner Lock.
Довжина клинка: 7,9 см.
Товщина клинка по обух: 2,5 мм.
Довжина ножа в складеному вигляді: 10,9 см.
Довжина ножа в робочому положенні: 18,8 см.
Вага: 86 г.

Виробник: Ganzo (Китай).
Ganzo - успішний бренд, що спеціалізується на створенні унікальних видів ножів і різноманітних мультитулов. Основний акцент виробник робить на високій якості і оригінальному дизайні продукції. За 20 років існування на ринку компанія створила більше 100 видів продукції, розійшлася по всьому світу. Компанія є офіційним постачальником товарів спецназу США.


Ніж складаний Ganzo G614 купити за вигідною ціною 300 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Ножи и мультитулы таких виробників, як наприклад: Ganzo в магазині terrasport.ua
Ніж складаний Ganzo G614

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж складаний Ganzo G614"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно мрієте зайнятися спортом? Ніж складаний Ganzo G614 буде Вашим першим кроком. В « Ножі й мультитули » є все, що необхідно спортсмену. Ножі й мультитули здивує Вас своєю якістю. Мультитул Outwell Stroke , Мультитул Outwell Stroke і Мультитул Outwell Stroke від знаменитих світових виробників 2645 Ви знайдете в нашому розділі Ножі й мультитули . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ножі й мультитули . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн