Ніж складаний Ganzo G613

КОД ТОВАРУ: 76509
  • Ніж складаний Ganzo G613
Ніж складаний Ganzo G613
Особливості ножа: складаний, комбінована ріжучакромка, клинок виконаний з нержавіючої сталі, надійний фіксатор клинка, наявність сталевий скоби для підвішування ножа, можливість однорічного відкриття ножа. Конструкція ножа: складаний ніж. Тип: туристичний ніж. Ріжуча кромка ножа: комбінована. Матеріал клинка: нержавіюча сталь 440. Матеріал рукоятки: пластик ABS. Твердість стали: 55 HRCТіп замку: Liner Lock. Довжина клинка: 74 мм. Товщина клинка по обух: 2,5 мм. Довжина ножа в складеному вигляді: 109 мм. Довжина ножа в робочому положенні: 183 мм. Вага: 87 р
Ganzo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
300 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
G613
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж складаний G613 відноситься до нового модельного ряду ножів, вироблених компанією Ganzo. Полусеррейторная ріжучакромка ножа робить його більш функціональним. Що знаходиться на клинку шпенек, дозволяє відкривати ніж однією рукою. Замок Liner Lock, застосовуваний в ножі, вважається одним з найпростіших і надійних.
Ніж складаний G613 - просто незамінний в господарстві, і тим більше в похідних умовах. Рифлена поверхня його рукоятки забезпечує користувачеві зручність. Крім цього, на рукоятці ножа передбачений металевий затиск, що дозволяє надійно зафіксувати його на тій чи іншій амуніції.


Особливості ножа:
- складаний;
- комбінована ріжучакромка;
- клинок виконаний з нержавіючої сталі;
- надійний фіксатор клинка;
- можливість однорічного відкриття ножа.


Ніж складаний G613 - портативний, зручний, якісний!

Характеристики:
Конструкція ножа:
складаний ніж.
Тип: туристичний ніж.
Ріжуча кромка ножа: комбінована.
Матеріал клинка: нержавіюча сталь 440.
Матеріал рукоятки: пластик ABS.
Твердість стали: 55 HRC.
Тип замка: Liner Lock.
Довжина клинка: 74 мм.
Товщина клинка по обух: 2,5 мм.
Довжина ножа в складеному вигляді: 109 мм.
Довжина ножа в робочому положенні: 183 мм.
Вага: 87 р

Виробник: Ganzo (Китай).
Ganzo - успішний бренд, що спеціалізується на створенні унікальних видів ножів і різноманітних мультитулов. Основний акцент виробник робить на високій якості і оригінальному дизайні продукції. За 20 років існування на ринку компанія створила більше 100 видів продукції, розійшлася по всьому світу. Компанія є офіційним постачальником товарів спецназу США.


Ніж складаний Ganzo G613 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 300 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Ножи и мультитулы таких торгових марок, як наприклад: Ganzo в онлайн каталозі Терра Спорт
Ніж складаний Ganzo G613

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж складаний Ganzo G613"

Переваги: Компактний, не дуже туга кліпса, є отвір для фіксації карабіну, заточка в формі танто, серейтор.
Недоліки: Не виявлені
Коментар: Якщо ви полюбляєте активний відпочинок, то це ваш ніж. Ніж що стане в пригоді на пікніку, ніж яким можна і мяца урізати і палку для дитини.
26 Февраля 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Максим
Якщо ви полюбляєте активний відпочинок, то це ваш ніж. Ніж що стане в пригоді на пікніку, ніж яким можна і мяца урізати і палку для дитини.
26 Февраля 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно планували зайнятися фігурою? Ніж складаний Ganzo G613 допоможе на шляху до мети. В « Ножі й мультитули » є все, що необхідно спортсмену. Ножі й мультитули обрадує Вас високою якістю. Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 79 130 мм , Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 79 130 мм і Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 79 130 мм від топових світових брендів 2645 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ножі й мультитули . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ножі й мультитули . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн