Мультитул Nordway 15 в 1

КОД ТОВАРУ: 84915
  • Мультитул Nordway 15 в 1
Мультитул Nordway 15 в 1
Основні переваги: різного виду викрутки; спеціальний ніж для риби і видалення рибальських гачків; пила і шило; маленькі ножиці; пробійник для шкіри; пилка для нігтів; кріпильний кільце; компактний розмір; чохол. Матеріал: сталь 100%. Чохол: нейлоновий 100%. Розмір в складеному стані: 9 см.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
329 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 44 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
N2697
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мультитул Nordway 15 в 1 - відмінний елемент спорядження для подорожі або походу. Такий універсальний ніж завжди стане в нагоді в повсякденному і в дачному побуті. У комплектацію входить відкривачка і консервний ніж, штопор, спеціальний ніж для риби, різного виду викрутки, пила, шило, ножиці, пилка для нігтів, а також кріпильний кільце. Захисний чохол здатний надійно зберегти виріб. Такому подарунку будуть раді справжні мисливці і рибалки, які люблять прості і практичні речі.

особливості:

- різного виду викрутки;

- спеціальний ніж для риби і видалення рибальських гачків;

- пила і шило;

- маленькі ножиці;

- пробійник для шкіри;

- пилка для нігтів;

- кріпильний кільце;

- компактний розмір;

- чохол.

Мультитул Nordway 15 в 1 - комфортний відпочинок і надійний ремонт!

характеристики:

  Матеріал: сталь 100%.

  Чохол: нейлон 100%.

  Розмір в складеному стані: 9 см.

Виробник: Nordway (Норвегія).

Відомий норвезький бренд Nordway спеціалізується на спорядженні для туризму, бігових лижах і льодовому інвентарі. Розробники поєднують новітні технології, класичний дизайн і розумні ціни. Досвідчені туристи завжди дають йому дуже високий бал асортименту і рекомендують початківцям любителям, як якісне похідне спорядження. Багато випущені речі від Nordway продумані до дрібниць і багатофункціональні, що максимально допомагає в дорозі вирішувати виникаючі проблеми.


Мультитул Nordway 15 в 1 купити за вигідною ціною 329 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Ножи и мультитулы таких торгових марок, як наприклад: Nordway в інтернет-магазині Терраспорт
Мультитул Nordway 15 в 1

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мультитул Nordway 15 в 1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно мрієте зайнятися спортом? Мультитул Nordway 15 в 1 буде Вашим першим кроком. В « Ножі й мультитули » є все, що необхідно спортсмену. Ножі й мультитули здивує Вас своєю якістю. Ніж складаний Opinel 12 VRI , Ніж складаний Opinel 12 VRI і Ніж складаний Opinel 12 VRI від знаменитих світових виробників 2645 Ви знайдете в нашому розділі Ножі й мультитули . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ножі й мультитули . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн