Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue

КОД ТОВАРУ: 525117
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №2
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №3
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №4
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №5
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №6
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №7
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №8
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №9
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №10
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №11
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №12
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №13
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №14
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №15
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №16
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №17
  • Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №18
Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue
Опис мультитула NexTool KT5521 EDC box cutter: Мультітули увійшли в наше життя, міцно закріпившись в побуті, як зручний, функціональний помічник, який завжди під рукою. Кількість пропонованих мультиинструментов приголомшує уяву, а їх можливості дивують ще більше. Фірма NexTool представила споживачам своє нове оригінальне дітище – стильний мультитул NexTool KT5521 EDC box cutter. Любителям мінімалізму присвячується. Витончений мультитул, виготовлений з нержавіючої сталі марки 2Cr13, з відмінними ріжучими властивостями. Може вікорістовуватіся в якості ножика, відкривачки для пляшок, замість ножиць. Вам потрібно розкрити коробку, або перерізати мотузку, або відкоркувати тару, а бути може, підпиляти що-небудь – модель KT5521 до послуг користувача. Надійний, безпечний і продуманий мульті інструмент. Цікавий анімалістичний дизайн – форма у вигляді силуету підводного хижака, агресивною, але чарівною, акули. Запросто прикрасити ваші ключі, сумку, чохол для техніки або будь-який інший предмет. Підходить для щоденного застосування. Тепер немає потреби тримати при собі громіздкий набір інструментів. Зі всіма виникаючими труднощами ви впораєтеся за допомогою одного компактного вироби. А ще мультитул – це спосіб порадувати корисним і ефективним подарунком, який точно не заваляется десь на полиці в шафі, але при цьому буде виконувати і декоративну функцію. Доступні два варіанти кольорів – блакитний і чорний, на вибір. Вага цього крихітного мультитула всього 10 грамів, а довжина – 68 міліметрів. Прекрасний аксесуар, з яким не захочеться розлучатися ніде – ні на роботі, ні в дорозі, ні на прогулянці. Розумне рішення для турпоходу, відпочинку на природі, пікніка. Він всюди буде до речі, і виручить вас у разі необхідності. Гарантія на виріб – 1 рік з моменту придбання.
NexTool
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
180 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
чорний , синій , блакитний
АРТИКУЛ
45380
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

nextool-logo.jpg
Опис мультитула NexTool KT5521 EDC box cutter:

Мультітули увійшли в наше життя, міцно закріпившись в побуті, як зручний, функціональний помічник, який завжди під рукою. Кількість пропонованих мультиинструментов приголомшує уяву, а їх можливості дивують ще більше. Фірма NexTool представила споживачам своє нове оригінальне дітище – стильний мультитул NexTool KT5521 EDC box cutter.

Любителям мінімалізму присвячується. Витончений мультитул, виготовлений з нержавіючої сталі марки 2Cr13, з відмінними ріжучими властивостями. Може вікорістовуватіся в якості ножика, відкривачки для пляшок, замість ножиць. Вам потрібно розкрити коробку, або перерізати мотузку, або відкоркувати тару, а бути може, підпиляти що-небудь – модель KT5521 до послуг користувача. Надійний, безпечний і продуманий мульті інструмент. Цікавий анімалістичний дизайн – форма у вигляді силуету підводного хижака, агресивною, але чарівною, акули. Запросто прикрасити ваші ключі, сумку, чохол для техніки або будь-який інший предмет. Підходить для щоденного застосування.

Тепер немає потреби тримати при собі громіздкий набір інструментів. Зі всіма виникаючими труднощами ви впораєтеся за допомогою одного компактного вироби. А ще мультитул – це спосіб порадувати корисним і ефективним подарунком, який точно не заваляется десь на полиці в шафі, але при цьому буде виконувати і декоративну функцію. Доступні два варіанти кольорів – блакитний і чорний, на вибір.

Вага цього крихітного мультитула всього 10 грамів, а довжина – 68 міліметрів. Прекрасний аксесуар, з яким не захочеться розлучатися ніде – ні на роботі, ні в дорозі, ні на прогулянці. Розумне рішення для турпоходу, відпочинку на природі, пікніка. Він всюди буде до речі, і виручить вас у разі необхідності. Гарантія на виріб – 1 рік з моменту придбання.

  • Вес10 г
  • Гарантия1 рік
  • Цвет мультитулачорний , синій , блакитний
  • Размер в раскрытом состоянии6.8 см
  • Тип мультитулааксесуар , брелок для ключів , кишеньковий

Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue купити за вигідною ціною 180 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Ножи и мультитулы таких торгових марок, як наприклад: NexTool в онлайн магазині Терра Спорт
Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №2 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №3 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №4 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №5 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №6 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №7 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №8 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №9 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №10 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №11 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №12 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №13 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №14 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №15 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №16 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №17 Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue - Фото №18

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно мрієте зайнятися спортом? Міні-Мультитул NexTool EDC box cutter Shark KT5521Blue буде Вашим першим кроком. В « Ножі й мультитули » є все, що необхідно спортсмену. Ножі й мультитули здивує Вас своєю якістю. Ніж швейцарський Victorinox Classic Sd червоний , Ніж швейцарський Victorinox Classic Sd червоний і Ніж швейцарський Victorinox Classic Sd червоний від знаменитих світових виробників 2645 Ви знайдете в нашому розділі Ножі й мультитули . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ножі й мультитули . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн