Міні-степпер HouseFit Twister S002

КОД ТОВАРУ: 76068
  • Міні-степпер HouseFit Twister S002
Міні-степпер HouseFit Twister S002
Особливості степпера: механічна система навантаження, великі педалі-платформи, педалі імітують рух "твістер", наявність спеціального важеля регулювання рівня навантаження, спеціальні кріплення для використання ручних еспандерів, наявність комп'ютера з ЖК монітором. Довжина / ширина / висота: 0,46х0,55х0,26 м. Вага тренажера: 11 кг. Максимальна вага користувача: 100 кг. Функції комп'ютера: рахунок степів, час, кількість кроків за хвилину, калорії, скан.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 005 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 268 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
15642
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Міні-степпер "Твістер" HouseFit S002 відмінний тренажер для початківців, під час тренувань на ньому задіюються в основному м'язи ніг. Якщо ви бажаєте збільшити навантаження на м'язи рук і корпусу, використовуйте легкі гантелі. Одним з переваг цього міні-тренажера є те, що колінні суглоби під час виконання рухів отримують щадну навантаження. За інтенсивністю навантаження заняття на міні-степпере можна порівняти з ходьбою на лижах або підйомом по сходах.
Міні-степпер "Твістер" HouseFit S002 підійде всім, хто піклується про красу і здоров'я свого тіла. Заняття на цьому степпері сприяють систематичного підвищення пульсу, що дуже благотворно впливає на судинну систему. Деякі фахівці стверджують, що приділяючи щодня трохи часу для тренувань на степпере, ви значно збільшите стресостійкість і поліпшите свій настрій. Степпер оснащений комп'ютером, на моніторі якого відображаються всі найнеобхідніші дані тренувального процесу: рахунок степів, час, кількість кроків за хвилину, калорії, скан.

Особливості степпера:
- механічна система навантаження;
- великі педалі-платформи;
- педалі імітують рух "твістер";
- наявність спеціального важеля регулювання рівня навантаження;
- спеціальні кріплення для використання ручних еспандерів;
- наявність комп'ютера з ЖК монітором.

Характеристики:
Довжина / ширина / висота: 0,46х0,55х0,26 м.
Вага тренажера: 11 кг.
Максимальна вага користувача: 100 кг.
Функції комп'ютера: рахунок степів, час, кількість кроків за хвилину, калорії, скан.

Виробник: HouseFit (США).
Компанія HouseFit заснована в 1979 році з метою виробництва спеціальних тренажерів для будинку. З моменту заснування донині виробництво грунтується на сучасних технологічних рішеннях.


Міні-степпер HouseFit Twister S002 купити за вигідною ціною 2 005 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Степперы таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в онлайн каталозі Терра Спорт
Міні-степпер HouseFit Twister S002

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Міні-степпер HouseFit Twister S002"

Переваги: хорошие функции, надежный
Коментар: Приобретала этот степпер себе, как новичку. Очень понравился - грамотно распределяет нагрузки, не перетруждает колени. Встроенный компьютер считает шаги, время, калории. Хороший, прочный корпус, приемлемая цена.
24 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 2 / Ні: 3
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Наталья
Приобретала этот степпер себе, как новичку. Очень понравился - грамотно распределяет нагрузки, не перетруждает колени. Встроенный компьютер считает шаги, время, калории. Хороший, прочный корпус, приемлемая цена.
24 Ноября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Міні-степпер HouseFit Twister S002 буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степ-платформа регульована Pro Supra (84085) , Степ-платформа регульована Pro Supra (84085) і Степ-платформа регульована Pro Supra (84085) від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн