Мачете Gerber Gator Golok 31-002850

КОД ТОВАРУ: 140286
  • Мачете Gerber Gator Golok 31-002850
  • Мачете Gerber Gator Golok 31-002850 - Фото №2
Мачете Gerber Gator Golok 31-002850
Тип: мачете. Тип заточення: гладка. Матеріал клинка: високовуглецева сталь марки 65MN. Довжина клинка: 305 мм. Довжина загальна: 482 мм. Рукоятка: чорна з полімерних матеріалів. Вага: 717 грам. Особливості: для туристичних цілей; піхви в комплекті; нескользящая рукоятка; оксидований темний клинок; нескладною; темляк для зручного перенесення.
Gerber
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 290 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 306 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид
Мачете
Довжина клинка
300 мм і більше
АРТИКУЛ
31-002850
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мачете Gerber Gator Golok 31-002850 - це прекрасний міцний варіант інструменту, який поєднує в собі властивості великого ножа і мачете, чим і є незамінним для туристів. Володіє товстим і стійким до окислення лезом, завдяки якому ви з легкістю позбавитеся від надмірно густої трави або молодих дерев, розчистити територію для палатки, заготовите шампура з гілок, дрова для багаття. Крім того, мачете можна використовувати в приготуванні їжі, наприклад в нарізанні великих шматків м'яса. Відрізняється високою якістю стали клинка, оптимальною вагою, довговічністю і надійністю. Гладка ріжучакромка ножа з легкістю впоратися з гілками будь-якої товщини, а завдяки продуманому і передбаченому темляком мачете можна підвісити в зручному місці або добре закріпити на кисті руки. Завдяки нековзною рукоятці з міцного пластику, надійно здійснюється захоплення під час роботи з мачете.

особливості:
- для туристичних цілей;
- піхви в комплекті;
- нековзна рукоятка;
- оксидований темний клинок;
- нескладною;
- темляк для зручного перенесення.

Характеристики:
Тип: мачете;
Тип заточення: гладка;
Матеріал клинка: високовуглецева сталь марки 65MN;
Довжина клинка: 305 мм;
Довжина загальна: 482 мм;
Рукоятка: чорна з полімерних матеріалів;
Вага: 717 грам.

Виробник: Gerber (США).
Компанія Gerber широко відома серед споживачів своїми товарами з добротного показниками і тривалим терміном використання. Продукція випускається різнопланова: для застосування як спортсменами, так і туристами, мандрівниками і любителями рибного лову. Багатий асортимент ножів, мультитулов та іншого інвентарю для риболовлі та полювання проводиться з використанням передових технологій для застосування в різних галузях. Використання спеціальної сталі і інноваційних матеріалів робить продукцію Gerber унікальною і затребуваною.

 


Мачете Gerber Gator Golok 31-002850 купити за вигідною ціною 2 290 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Ножи и мультитулы таких торгових марок, як наприклад: Gerber в електронному каталозі Терраспорт
Мачете Gerber Gator Golok 31-002850 Мачете Gerber Gator Golok 31-002850 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мачете Gerber Gator Golok 31-002850"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно мрієте зайнятися спортом? Мачете Gerber Gator Golok 31-002850 буде Вашим першим кроком. В « Ножі й мультитули » є все, що необхідно спортсмену. Ножі й мультитули здивує Вас своєю якістю. Ніж Mora Classic No2 , Ніж Mora Classic No2 і Ніж Mora Classic No2 від знаменитих світових виробників 2645 Ви знайдете в нашому розділі Ножі й мультитули . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ножі й мультитули . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн