Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С

КОД ТОВАРУ: 115505
  • Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С
Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С
Колір чорний. Матеріал: протиударний еластомер. Особливості: Комбінований прилад, що поєднує в собі манометр і компас (зі шкалою на 300 або 450 бар). Корпус з протиударного еластомеру. Зручне кріплення консолі. Збільшений кут огляду екранів. Ергономічний дизайн. Супергібкій шланг приладу.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
7 127 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 951 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
414423
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

консоль Mares   Mission -   прилад поєднує в собі компас і манометр. Це дозволяє регулювати глибину занурення і використовувати консоль в якості навігатора. Пристрій може стати заміною підводному комп'ютера. Консоль має високий рівень точності, зручно кріпиться на пояс, кут огляду екранів моделі збільшений, можна зчитувати показники обох приладів одночасно. Екрани захищені від ударів і подряпин.

особливості:

·          Комбінований прилад, що поєднує в собі манометр і компас (зі шкалою на 300 або 450 бар);

·          Корпус з протиударного еластомеру;

·          Зручне кріплення консолі;

·          Збільшений кут огляду екранів;

·          Ергономічний дизайн;

·          Супергібкій шланг приладу.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Матеріал: протиударний еластомер.

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.




Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С купити за вигідною ціною 7 127 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Регуляторы для дайвинга таких торгових марок, як наприклад: Mares в інтернет-магазині Терраспорт
Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Регулятори для дайвінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С буде Вашим першим кроком. В « Регулятори для дайвінгу » є все, що необхідно спортсмену. Регулятори для дайвінгу здивує Вас своєю якістю. Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME , Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME і Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME від знаменитих світових виробників 6818 Ви знайдете в нашому розділі Регулятори для дайвінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Регулятори для дайвінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн