Компас для дайвінгу ручної Mares

КОД ТОВАРУ: 115502
  • Компас для дайвінгу ручної Mares
Компас для дайвінгу ручної Mares
Колір чорний. Матеріал: вуглепластик. особливості:   Надійний навігатор під водою. Ударопрочное, стійке до механічних пошкодженням скло. Екран легко читається. Д ля використання з ретрактором і закріплення на BCD. Ергономічна модель.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
3 691 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 493 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
414504
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Компас для дайвінгу ручної Mares - аксесуар для підводників, який допомагає орієнтуватися. Компас кріпиться до компенсатора плавучості або використовується з ретрактором. Скло у моделі міцне, захищене від подряпин і ударів. Компас витримує високий тиск, екран легко читається. Вага моделі легкий, компас ергономічний.

особливості:

·          Надійний навігатор під водою;

·          Ударопрочное, стійке до механічних пошкодженням скло;

·          Екран легко читається;

·          Д ля використання з ретрактором і закріплення на BCD;

·          Ергономічна модель.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Матеріал: вуглепластик.

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.




Компас для дайвінгу ручної Mares підібрати і купити за реальною ціною 3 691 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Регуляторы для дайвинга таких торгових марок, як наприклад: Mares в електронному магазині Terra Sport
Компас для дайвінгу ручної Mares

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Компас для дайвінгу ручної Mares"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Регулятори для дайвінгу

Давно хочете зайнятися фігурою? Компас для дайвінгу ручної Mares допоможе почати легко. В « Регулятори для дайвінгу » є все, що Вам знадобиться. Регулятори для дайвінгу обрадує Вас своєю надійністю. Регулятор для дайвінгу Mares Prestige 15X Din , Регулятор для дайвінгу Mares Prestige 15X Din і Регулятор для дайвінгу Mares Prestige 15X Din від кращих світових постачальників 6818 Ви зможете знайти в нашій лінійці Регулятори для дайвінгу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Регулятори для дайвінгу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн