Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S

КОД ТОВАРУ: 115513
  • Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S
  • Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S - Фото №2
  • Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S - Фото №3
Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S
Матеріали: високоустойчіви нікельована і хромована ковані латунь, нержавіюча сталь. Неметаличні частини: Високоміцні технополімера. Ущільнення і мембрани: Нітрилові каучуки, з іліконовие каучуки. Порти високого тиску: 1 7/16 "UNF. Порти низького тиску: 4 3/8" UNF. Робота вдиху: 0.68. Робота видиху: 0.67. Особливості: Збалансована мембранна конструкція. Система DFC.   Клапан "Tri-material". Корпус регулятора стійкий до подряпин. Система VAD, полегшує дихання. Супергібкій шланг.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
7 636 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1019 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
416220
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

регулятор Mares Rover 2S-модель, яка підійде для дайвінг-центрів. Регулятор має надійну конфігурацію, корпус оброблений песькоструйкой і стійкий до подряпин. Пристрій забезпечує постійний потік повітря під водою. Полегшити дихання допоможе технологія   VAD. А система DFC усуне перепади тиску під час вдиху і видиху аквалангіста. Кількість поступаемого повітря не зміниться під час сильної течії, пристрій має середньорозмірний другу сходинку. Регулятор стабілізує навантаження. Модель має два ступені і виконана за технологією Т ri-material. Всі матеріали не кристалізуються в холодній воді. Модель оснащена супергібкім шлангом.

особливості:

·          Збалансована мембранна конструкція;

·          Система DFC;

·          Клапан "Tri-material";

·          Корпус регулятора стійкий до подряпин;

·          Система VAD, полегшує дихання;

·          Супергібкій шланг.

Характеристики:

  Матеріали: високоустойчіви нікельована і хромована ковані латунь, нержавіюча сталь;

  Неметаличні частини: Високоміцні технополімера;

  Ущільнення і мембрани: Нітрилові каучуки, з іліконовие каучуки;

  Порти високого тиску: 1 7/16 "UNF;
  Порти низького тиску: 4 3/8 "UNF;
  Робота вдиху: 0.68;
  Робота видиху: 0.67.

 

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.





Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S купити по реально виправданою вартості 7 636 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Регуляторы для дайвинга таких брендів, як наприклад: Mares в інтернет каталозі Терраспорт
Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S - Фото №2 Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Регулятори для дайвінгу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Регулятор для дайвінгу Mares Rover 2S допоможе досягти мети. В « Регулятори для дайвінгу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Регулятори для дайвінгу порадує Вас високою якістю. Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С , Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С і Консоль для дайвінгу Mares Mission 2С від кращих світових брендів 6818 Ви побачите в нашій категорії Регулятори для дайвінгу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Регулятори для дайвінгу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн