Компас для дайвінгу наручний Mares

КОД ТОВАРУ: 115501
  • Компас для дайвінгу наручний Mares
  • Компас для дайвінгу наручний Mares - Фото №2
Компас для дайвінгу наручний Mares
Колір чорний. Матеріал: вуглепластик. особливості:   Надійний навігатор під водою. Ударопрочное, стійке до механічних пошкодженням скло. Екран легко читається. Ергономічна модель.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
3 394 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 453 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
414404
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Компас для дайвінгу наручний Mares - модель, для аквалангістів. Компас дозволити орієнтуватися під водою, прилад точний   і не чутливий до рідини і тиску. Скло компаса ударостійке, екран легко читається. Модель регулюється за допомогою ремінця і кріпиться на зап'ясті. Компас легкий, ремінець надійно фіксує прилад.  

особливості:

·          Надійний навігатор під водою;

·          Ударопрочное, стійке до механічних пошкодженням скло;

·          Екран легко читається;

·          Ергономічна модель.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Матеріал: вуглепластик.

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.


Компас для дайвінгу наручний Mares вибрати за доступною вартості 3 394 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Регуляторы для дайвинга таких брендів, як наприклад: Mares в каталозі магазина Terrasport
Компас для дайвінгу наручний Mares Компас для дайвінгу наручний Mares - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Компас для дайвінгу наручний Mares"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Регулятори для дайвінгу

Давно хотіли зайнятися спортом? Компас для дайвінгу наручний Mares - це Ваш перший крок. В « Регулятори для дайвінгу » є все, що знадобиться спортсмену. Регулятори для дайвінгу здивує Вас своєю оригінальністю. Регулятор для дайвінгу Mares Fusion 52X Din , Регулятор для дайвінгу Mares Fusion 52X Din і Регулятор для дайвінгу Mares Fusion 52X Din від кращих світових виробників 6818 Ви можете знайти в нашій категорії Регулятори для дайвінгу . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Регулятори для дайвінгу . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн