Вітаміни та мінерали VPLab Curcumin D3, 60 softgels (2022-10-0310)

КОД ТОВАРУ: 538613
  • Вітаміни та мінерали VPLab Curcumin D3, 60 softgels (2022-10-0310)
  • Вітаміни та мінерали VPLab Curcumin D3, 60 softgels (2022-10-0310) - Фото №2
Вітаміни та мінерали VPLab Curcumin D3, 60 softgels (2022-10-0310)
Сильна протизапальна формула з антиоксидантними властивостями та високою біодоступністю. Куркумін та вітамін D3 допомагають підтримувати баланс імунної системи, здоров'я опорно-рухового апарату та нормальне функціонування організму. Куркумін є основним активним інгредієнтом спеції куркуми. Куркума містить поліфенол, званий куркумін. Це поживна речовина, яка захищає шкіру від сонячних променів, грибкових захворювань та запалень. Активна речовина куркуми, куркумін, пригнічує молекули, що викликають запалення в організмі людини. Куркумін позитивно впливає на цитокіни клітинного білка, які регулюють реакцію організму на хвороби та інфекції. Ось чому куркума стала одним із лідерів у методах лікування, які допомагають боротися із запаленням чи болем у суглобах. Куркума зменшує м'язовий біль, дискомфорт у суглобах та покращує роботу травної системи, а також куркума має високі антиоксидантні, противірусні, протизапальні та антибактеріальні властивості. Куркума використовується не тільки для лікування запальних та судинних захворювань, проблем із суглобами та шкірних захворювань, але активна речовина куркумін також сприяє більш швидкому відновленню після пошкодження м'язів, викликаного фізичним навантаженням, знижує розумову втому, а також симптоми передменструального синдрому. Вітамін D3 в основному необхідний для регулювання засвоєння кальцію та фосфору, для підтримки здоров'я кісток та зубів, а також для підтримки нормальної функції м'язів. Цьому сприяють антибактеріальні властивості вітаміну D3, який сприяє зменшенню запалення та позитивно впливає на серцево-судинну та центральну нервову системи. Біологічно-активна добавка. Біологічно активна добавка не замінює повноцінне та збалансоване харчування.
VPLab
КУПИТИ
ЦІНА:
385 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Гель
АРТИКУЛ
2022-10-0310
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сильна протизапальна формула з антиоксидантними властивостями та високою біодоступністю. Куркумін та вітамін D3 допомагають підтримувати баланс імунної системи, здоров'я опорно-рухового апарату та нормальне функціонування організму. Куркумін є основним активним інгредієнтом спеції куркуми. Куркума містить поліфенол, званий куркумін. Це поживна речовина, яка захищає шкіру від сонячних променів, грибкових захворювань та запалень.

Активна речовина куркуми, куркумін, пригнічує молекули, що викликають запалення в організмі людини. Куркумін позитивно впливає на цитокіни клітинного білка, які регулюють реакцію організму на хвороби та інфекції. Ось чому куркума стала одним із лідерів у методах лікування, які допомагають боротися із запаленням чи болем у суглобах.

Куркума зменшує м'язовий біль, дискомфорт у суглобах та покращує роботу травної системи, а також куркума має високі антиоксидантні, противірусні, протизапальні та антибактеріальні властивості. Куркума використовується не тільки для лікування запальних та судинних захворювань, проблем із суглобами та шкірних захворювань, але активна речовина куркумін також сприяє більш швидкому відновленню після пошкодження м'язів, викликаного фізичним навантаженням, знижує розумову втому, а також симптоми передменструального синдрому.

Вітамін D3 в основному необхідний для регулювання засвоєння кальцію та фосфору, для підтримки здоров'я кісток та зубів, а також для підтримки нормальної функції м'язів. Цьому сприяють антибактеріальні властивості вітаміну D3, який сприяє зменшенню запалення та позитивно впливає на серцево-судинну та центральну нервову системи.

Біологічно-активна добавка. Біологічно активна добавка не замінює повноцінне та збалансоване харчування.


Вітаміни та мінерали VPLab Curcumin D3, 60 softgels (2022-10-0310) купити по реально виправданою вартості 385 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спортивные витамины и минералы таких брендів, як наприклад: VPLab в інтернет каталозі Терраспорт
Вітаміни та мінерали VPLab Curcumin D3, 60 softgels (2022-10-0310) Вітаміни та мінерали VPLab Curcumin D3, 60 softgels (2022-10-0310) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вітаміни та мінерали VPLab Curcumin D3, 60 softgels (2022-10-0310)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні вітаміни і мінерали

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Вітаміни та мінерали VPLab Curcumin D3, 60 softgels (2022-10-0310) допоможе досягти мети. В « Спортивні вітаміни і мінерали » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спортивні вітаміни і мінерали порадує Вас високою якістю. Вітаміни та мінерали Now Foods VIT D-3 2000IU, 120 sgels (2022-09-1187) , Вітаміни та мінерали Now Foods VIT D-3 2000IU, 120 sgels (2022-09-1187) і Вітаміни та мінерали Now Foods VIT D-3 2000IU, 120 sgels (2022-09-1187) від кращих світових брендів 496 Ви побачите в нашій категорії Спортивні вітаміни і мінерали . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спортивні вітаміни і мінерали . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн