Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий

КОД ТОВАРУ: 411734
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №2
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №3
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №4
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №5
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №6
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №7
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №8
Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий
Призначення: для зайняти пілатесом, йогою, стретчінгом, та фітнесом вдома и в тренажерному залі. Опис: Блоки для йоги Eva станут відміннім помічником особливо для новачків. При віконанні вправо або асан та патенти зберігаті баланс, а блоки для йоги допоможуть знайті опору, що не порушуючі Малюнок пози. КОЖЕН в ході Виконання вправо может відчуваті сильно напругу в суглоб. Йога блок дозволити Зменшити напругу, вікорістовуючі его для опори между підлогою, головою, спиною, плечима. Використовуват блоки для йоги такоже необходимо у разі неможлівості дотягнутись до підлоги руками. Йога блоки Eva станут Корисна аксесуари и для професіоналів, допомагаючі удосконалюваті техніку Виконання найскладніших асан. Своє! Застосування блок для йоги может знайті и в якості Додатковий інвентарю для тих, хто займається фітнесом. Віконуючі Вправи з Використання блоку можна направляти напуга на Цільові м'яка зв'язку, ТІМ самим збільшуючі ефективність Тренування. Чи не годі й згадаті про можлівість использование блоків для йоги в Тренування дітей и вагітних, полегшуючі НАВАНТАЖЕННЯ при віконанні вправо. Йога блок стані незаміннім спортивним інвентарем для спортсменів з вадамі хребта, дозволити відновіті роботу м язів и суглобів без стресових НАВАНТАЖЕННЯ. Технічні характеристики: Розмір 7,6x15,2x22,9 см легкий, щільній, м'який (Приємний до тела), теплий до тела материал скруглені краї НЕ шкрябається, що не деформується при Довгому Використання материал EVA заразитися КОЖЕН з нас живе в дінамічному ритмі. Такий способ життя НЕ дает возможности повну мірою пізнаті собі и самовдосконалюватіся, причиною цього стала катастрофічна нестача часу. Знайте гармонію и спокій поможет такий вигляд зайнятості як йога. Йога дозволити удосконаліті НЕ только Духовні СКЛАДОВІ людини, а й пріділіті Чима слухаючі розвитку тела. Комплекси фізичних вправі и асан спрямовані на всебічну опрацювання всех груп м язів. Додатковий інвентарем у йозі часто Використовують йога-блоки, так звані цеглінкі для йоги.
PowerPlay
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), розовый
  • Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), мятный
КУПИТИ
259 грн
ЦІНА: 202 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
АРТИКУЛ
PP_4006_Pink_Yoga_Brick
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay 4006, рожевий

Блоки для йоги Eva стануть відмінним помічником особливо для новачків.
При виконанні вправ або асан необхідно зберігати баланс, а блоки для йоги допоможуть знайти опору, не порушуючи малюнок пози. Кожен в ході виконання вправ може відчувати сильну напругу в суглобах. Йога блок дозволить зменшити напругу, використовуючи його для опори між підлогою, головою, спиною, плечима. Використовувати блоки для йоги також необхідно в разі неможливості дотягнутися до підлоги руками.
Йога блоки Eva стануть корисним аксесуаром і для професіоналів, допомагаючи удосконалювати техніку виконання складних асан.
Своє застосування блок для йоги можете знайти і в якості додаткового інвентарю для тих, хто займається фітнесом.

Не можна не згадати про можливість використання блоків для йоги в тренуваннях дітей і вагітних, полегшуючи навантаження при виконанні вправ.
Йога блок стане незамінним спортивним інвентарем для спортсменів з вадами хребта, дозволить відновити роботу м'язів і суглобів без стресових навантажень.

Характеристики:

  • Призначення: для занять пілатесом, йогою, стретчинг, і фітнесом вдома і в тренажерному залі
  • Розмір: 7,6x15,2x22,9 см
  • Легкий, щільний, м'який (приємний до тіла), теплий до тіла матеріал
  • НЕ дряпається, не деформується при довгому використання
  • Матеріал: EVA
  • Колір рожевий

    Виробник: PowerPlay (Китай).

Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий купити по які завищеною вартістю 202 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аксессуары для йоги таких брендів, як наприклад: PowerPlay в каталозі Терра Спорт
Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №2 Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №3 Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №4 Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №5 Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №6 Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №7 Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для йоги

Давно планували зайнятися фігурою? Блок для йоги Yoga Brick PowerPlay (4006), рожевий буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для йоги » знайдеться все, що Вам знадобиться. Аксесуари для йоги здивує Вас своєю якістю. Блок для йоги 2 шт. (пара) PowerPlay 4006 Yoga Brick EVA М'ятні , Блок для йоги 2 шт. (пара) PowerPlay 4006 Yoga Brick EVA М'ятні і Блок для йоги 2 шт. (пара) PowerPlay 4006 Yoga Brick EVA М'ятні від знаменитих світових виробників 2741 Ви зможете побачити в нашій категорії Аксесуари для йоги . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для йоги . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн