Йога-блок 4FIZJO 4FJ1394 Blue

КОД ТОВАРУ: 266515
  • Йога-блок 4FIZJO 4FJ1394 Blue
Йога-блок 4FIZJO 4FJ1394 Blue
Блок для йоги 4FIZJO стане для вас вірним другом і помічником для занять йогою. Він прекрасно підійде для тих, хто тільки починає займатися йогою і кому бракує гнучкості, щоб мати правильну опору для рук і ніг при виконанні асан. Крім цього, блоки використовуються в якості опори для голови, плечей, сідниць. Блок володіє відмінними експлуатаційними характеристики і має поліпшену структуру, що допомагати утримувати рівновагу і баланс, а так же застерігає від травм хребта і розтягувань. Найкраще в цьому цеглі для йоги - це його вага і щільність. Щільність у справжніх цегли для йоги повинна бути не менше 120 кг на 1 кубічний метр. Якщо цегла для йоги не є досить щільним, то це призведе до травмування при виконанні асан (він просто осісти під вашим "напором" і ви не зможете правильно виконати асану). Чому варто вибрати продукцію 4FIZJO? Використовуючи товари 4FIZJO, ви можете бути впевнені, що вибрали продукцію високої якості. Перед тим як продукція запускається в масове виробництво, вона піддається ретельній перевірці на міцність протягом мінімум 6 місяців. 4FIZJO - це польська компанія, яка приділяє максимум уваги якості своєї продукції! ОСОБЛИВОСТІ: вага: 100 г розміри: 23 х 15 х 7.6 см виготовлений з пеноматериала EVA
4FIZJO
  • Йога-блок 4FIZJO 4FJ1394 Blue
  • Йога-блок 4FIZJO 4FJ1387 Black
КУПИТИ
497 грн
ЦІНА: 261 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 35 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
4FJ1394
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Блок для йоги 4FIZJO стане для вас вірним другом і помічником для занять йогою. Він прекрасно підійде для тих, хто тільки починає займатися йогою і кому бракує гнучкості, щоб мати правильну опору для рук і ніг при виконанні асан. Крім цього, блоки використовуються в якості опори для голови, плечей, сідниць.

Блок володіє відмінними експлуатаційними характеристики і має поліпшену структуру, що допомагати утримувати рівновагу і баланс, а так же застерігає від травм хребта і розтягувань.

Найкраще в цьому цеглі для йоги - це його вага і щільність. Щільність у справжніх цегли для йоги повинна бути не менше 120 кг на 1 кубічний метр. Якщо цегла для йоги не є досить щільним, то це призведе до травмування при виконанні асан (він просто осісти під вашим "напором" і ви не зможете правильно виконати асану).


ОСОБЛИВОСТІ:

  • вага: 100 г
  • розміри: 23 х 15 х 7.6 см
  • виготовлений з пеноматериала EVA

Виробник: 4IZJO (Польща).

4FIZJO - це польська компанія, яка приділяє максимум уваги якості своєї продукції! Використовуючи товари 4FIZJO, ви можете бути впевнені, що вибрали продукцію високої якості. Перед тим як продукція запускається в масове виробництво, вона піддається ретельній перевірці на міцність протягом мінімум 6 місяців.




Йога-блок 4FIZJO 4FJ1394 Blue купити за вигідною ціною 261 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для йоги таких торгових марок, як наприклад: 4FIZJO в інтернет-магазині Терраспорт
Йога-блок 4FIZJO 4FJ1394 Blue

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Йога-блок 4FIZJO 4FJ1394 Blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для йоги

Давно мрієте зайнятися спортом? Йога-блок 4FIZJO 4FJ1394 Blue буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для йоги » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для йоги здивує Вас своєю якістю. Ремінь для йоги Pro Supra (183 см x 3,8 см) синій , Ремінь для йоги Pro Supra (183 см x 3,8 см) синій і Ремінь для йоги Pro Supra (183 см x 3,8 см) синій від знаменитих світових виробників 2741 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для йоги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для йоги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн