Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний

КОД ТОВАРУ: 126899
  • Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний
  • Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний - Фото №2
  • Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний - Фото №3
Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний
Матеріал: нержавіюча сталь і полімер. Колір: червоний. Кількість функцій: 11. Вага: 83 г. Довжина загальна: 150 мм.
Wenger
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
679 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
15 см
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
1 11 09 300
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний - це чудовий аксесуар. Він може стати в нагоді в будь-якій ситуації, тому його можна носити з собою в кишені. У цій речі не тільки швейцарська якість матеріалів, але ще і ергономічний корпус і мінімалістичний стильний вигляд. Крім того, в ножі є такі прилади: велике лезо, плоска викрутка з системою блокування, відкривачка і пристосування для згинання дроту (в одному інструменті), пилка манікюрна, очищувач для нігтів і викрутка для маленьких гвинтів (в одному інструменті), відкривачка для консервних банок, викрутка Phillips, розгортка, зубочистка, пінцет, до Ольця для ключів.

особливості:
- 11 функцій: велике лезо, плоска викрутка з системою блокування, відкривачка і пристосування для згинання дроту (в одному інструменті), пилка манікюрна, очищувач для нігтів і викрутка для маленьких гвинтів (в одному інструменті), відкривачка для консервних банок, викрутка Phillips, розгортка, зубочистка, пінцет, до Ольця для ключів.
- стильний дизайн;
- ергономічність моделі;

- якісні матеріали.

Характеристики:
Матеріал: нержавіюча сталь і полімер;
Колір: червоний;
Кількість функцій: 11;
Вага: 83 г;

Довжина клинка: 65 мм;
Довжина загальна: 150 мм.

Виробник: Wenger (Швейцарія).
Швейцарський бренд давно цінується на ринку армійських ножів. Вони вже давно зарекомендували себе серед покупців завдяки співвідношенню ціна / якість. Вони постійно вдосконалюють свої технології і якість продукції. Тому ножі мультифункціональний і довго служать власнику.


Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний підібрати і замовити по які завищеною вартістю 679 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Ножи и мультитулы таких торгових марок, як наприклад: Wenger в онлайн каталозі Терра Спорт
Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний - Фото №2 Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно планували зайнятися фігурою? Ніж швейцарський Wenger Evolution 11 червоний допоможе на шляху до мети. В « Ножі й мультитули » є все, що необхідно спортсмену. Ножі й мультитули обрадує Вас високою якістю. Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 79 130 мм , Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 79 130 мм і Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 79 130 мм від топових світових брендів 2645 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ножі й мультитули . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ножі й мультитули . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн