Улюблена зимова розвага Вашої дитини. вибираємо санчата

Свої принади є в кожній порі року. Як би ми не скаржилися на страшні морози взимку, а зима по-своєму прекрасна і дозволяє насолодитися розвагою, яке в будь-який інший час року нам не бачити.


Кожен з нас пам'ятає, як в дитинстві, навіть під час сильних холодів, хотілося не піти скоріше додому, а як можна довше пограти в сніжки, підкорити засніжені гори на улюблених санках. Санки - це наш перший дитячий транспорт, тоді можна було насолоджуватися прогулянками, проїжджаючи по заметені снігом вулицями, і не прикладати до цього ніяких зусиль, так як везли нас батьки. Ставши трохи дорослішою, ми могли вже кататися самостійно, не тільки на рівнині, а й виконувати круті віражі з гірок.


Час йде, а нічого не змінюється. Сучасні діти не перестають насолоджуватися катанням на санках, спускаючись з гір і отримуючи від цього масу задоволення і позитивних емоцій. Єдине, що змінилося, так це різновид улюбленого дитячого засобу пересування. Санки трансформувалися в різні сучасні види, але, разом з тим, залишилися санками в традиційному сприйнятті багатьох поколінь, вони нікуди не зникли.


Звичайні і звичні для багатьох поколінь   санки з дерева ,   металу   і   пластика   завжди були і є. Кожні з них мають свої особливості, переваги і недоліки.
Дерев'яні санки мають порівняно невелику вагу. Дуже часто такі   санки оснащені спинкою , що особливо важливо для дітей віком до 3-х років. Вплив вологи на дерев'яні санки можна віднести до недоліків, так як, з цієї причини, вони не прослужать Вам довго. Крім того, в дерев'яних санках, як правило, відсутня попереду ручка-штовхач, яка особливо необхідна для прогулянок з дітьми до 3-х років (про це читайте нижче).


Перемички на дерев'яних санках можуть розташовуватися як уздовж, так і поперек. Найкраще, якщо вони будуть поперек, тоді матрацик НЕ буде сповзати, і Вашій дитині буде максимально комфортно під час прогулянки.

 


Найчастіше дерев'яні санки виготовляються з високоміцного бука. Бук довгий час зберігає свою новизну і міцність.
Металеві санки багато в чому виграють в порівнянні з санками дерев'яними. Санки з металу можуть мати ручку як спереду, так і ззаду, завдяки чому Ваша дитина зможе їхати на них як обличчям до дороги, так і обличчям до Вас.

Полози металевих санок бувають двох видів: трубчасті і плоскі. Плоскі полози мають кращу прохідність. Такі санки легше везти по будь-якій поверхні: як гладкою, так і дуже засніженій. Вибираючи металеві санки, не забудьте звернути увагу на цей важливий критерій.

 


Санки із пластику зі сталевими полозами прекрасно ковзають по снігу і підходять як для прогулянок, так і для спусків з гір. До пластиковим санок відноситься сучасний вигляд -   санки-Ледянка .


Санки-Ледянка використовуються найчастіше для катання з гірок, так як дають можливість хорошою маневреності і ковзають краще будь-яких інших.


Санки-Ледянка мають різну форму. Так, Ви зможете вибрати санки даного типу в формі корита, великої тарілки, пластикової дошки. Ваш вибір залежить і від віку катається і від цілей: чи будуть це спуски з гірок або ж звичайні прогулянки. Але, варто зауважити, що найчастіше санки-Ледянка використовуються саме для катання з гірок.

 


Технічний прогрес не стоїть на місці, і не зміг він пройти повз улюбленого дитячого зимового засоби пересування - санок.  
Санки-ватрушки - саме таке цікаве і апетитне назву отримали нові різновиди. це   надувні санки , які найбільше підходять для дітей від 6 років і старше. Ні для кого не секрет, що і дорослі з задоволенням катаються, і саме цей вид санок підходить як дітям, так і дорослим. Санки-ватрушки мають неймовірно високу швидкість спуску і прекрасну маневреність. Ви зможете надувати і здувати їх прямо на вулиці, що зручно, якщо Ви вирішили взяти їх з собою на відпочинок.


Все більшу і більшу популярність здобувають   снігокати . Снігокати підходять для зимових розваг не тільки дітям, а й дорослим. На них можна кататися як самому, так і в парі, з максимальним комфортом, чого не дозволяють зробити звичайні санки.

 


Снігокати мають рульовий механізм, завдяки якому ними легко управляти під час спуску з гори. На снегокате ризик отримання травм максимально знижується, що також відноситься до безперечного перевазі даного виду транспорту для зимових розваг.

 


Снегокат зі сталевою конструкцією і сидінням зі шкіри - це найкращий Ваш вибір. Катання на ньому принесе величезне задоволення, і прослужить такий транспортний засіб набагато довше. Найкраще, якщо лижі санок будуть з міцної морозотривкої пластмаси. При покупці снігокати можна трохи зігнути лижі, щоб перевірити, чи витримають вони навантаження під час катань з гірок. Лижі повинні трохи гнутися, якщо ж ні - тоді навантаження може виявитися їм не по плечу, і вони дуже швидко можуть зламатися.


Повернемося до звичайних санок. Більшість санок мають   ручку-штовхач , для зручності прогулянок з малюком. Найчастіше ручка є знімною. Дуже важлива наявність гумової накладки на ручці, щоб Ваші руки не замерзали і не ковзали під час прогулянок.


Звичайні мотузкові санки все так само популярні. Але на таких санках Ви зможете везти дитину тільки у себе за спиною, що підходить для прогулянок з дітьми старшого віку і не рекомендується для малюків до 3-х років.


Ознайомившись з різноманітністю санок, Ви тепер зможете вибрати те, що максимально підійде Вам і Вашій дитині. Головне - це отримання максимального задоволення від катання, а також безпеку Вашої дитини, що повністю залежить від обраної моделі та її якості.

 

З усім асортиментом санок можна ознайомитися   тут .

Якщо у Вас залишилися питання, готові відповісти на них по телефону:   (044) 585-7-333.

ОТРИМУЙТЕ ЦІКАВІ ДЛЯ ВАС ОГЛЯДИ НА ПОШТУ
ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

РЕКОМЕНДУЄМО

Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • Когда ищете спиннинговое удилище, либо эспандер ручной, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Нужно купить матрас или каремат для фитнеса? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Узнать цена на шингарты или кружки туристические в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн