Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1

КОД ТОВАРУ: 79654
  • Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1
  • Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1 - Фото №2
  • Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1 - Фото №3
  • Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1 - Фото №4
Санки
Особливості санок: дитячі, зі знімною ручкою, сталева трубчаста конструкція, труба покрита надійної порошковою фарбою, сидіння з букових лакованих рейок, знімна спинка, в комплект входить мотузка. Допустима вага: 60 кг. Вага санок: 3,6 кг. Колір: синій, бордовий.
Украина
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
169 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 23 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бордовий
Тип
Санки
Матеріал
Метал
Конфігурація
Зі спинкою, На полозах
АРТИКУЛ
TI-3010-5-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Санки "Метеор" відрізняються гранично простою формою, легкістю і надійністю всієї конструкції в цілому. Ця конструкція складається із сталевої трубчастої рами, покритої надійної порошковою фарбою, восьми широких поперечних букових рейок і знімною спинки, яка також зроблена з порожнистої сталевої труби. Спереду рама санок незначно піднята і, а її горизонтальна перекладина з прикріпленою до неї для більшої зручності букової рейкою, служить зручною підніжкою.   Якщо на сидіння санок покласти зручний матрац або плед, їздцю буде набагато тепліше і зручніше кататися.

Санки "Метеор" завдяки своїй невеликій вазі і формі рами будуть легко, без зайвого опору ковзати по снігу, не вимагаючи від вас особливих зусиль. Вони цілком надійні і пристосовані як для самостійного катання дитини з гірок, так і для катання дорослого користувача, чия вага не перевищує 60 кг. Санки випускаються в двох колірних варіантах: з темно-синьою або темно-бордового рамою.

Особливості санок:  
- дитячі;
- сталева трубчаста конструкція;
- труба покрита надійної порошковою фарбою;
- сидіння з букових лакованих рейок;
- знімна спинка;
- в комплект входить мотузка.

Санки "Метеор" - не бояться самих сніжних зим!

Характеристики:
Допустима вага: 60 кг.  
Вага санок: 4,3 кг.  
колір:   бордовий.

Виробник:   Україна.


Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1 купити по які завищеною вартістю 169 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Санки, ледянки таких брендів, як наприклад: Украина в каталозі Терра Спорт
Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1 Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1 - Фото №2 Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1 - Фото №3 Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Санки, ледянки

Давно планували зайнятися фігурою? Санки "Метеор" бордові TI-3010-5-1 буде Вашим першим кроком. В « Санки, ледянки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Санки, ледянки здивує Вас своєю якістю. Ледянка-диск Plast Kon Super Star жовта , Ледянка-диск Plast Kon Super Star жовта і Ледянка-диск Plast Kon Super Star жовта від знаменитих світових виробників 135 Ви зможете побачити в нашій категорії Санки, ледянки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Санки, ледянки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн