Водоналивний мішок Century Wavemaster 2XL Pro with zones

КОД ТОВАРУ: 26136
  • Водоналивний мішок Century Wavemaster 2XL Pro with zones
Водоналивний мішок Century Wavemaster 2XL Pro with zones
Характеристики: Наповнення мішка: поліуретанова піна. Розміри мішка: діаметр 46 см, висота 132 см. Розміри основи: діаметр 71 см. Висота всього тренажера: 175 см. Вага з заповненим підставою: 135 кг. Колір чорний.
Century
КУПИТИ
ЦІНА:
29 999 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4005 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Висота
175 см
Матеріал
ПВХ
Наповнювач
Піна + Гель
АРТИКУЛ
101771
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Водоналивний мішок Century Wavemaster 2XL Pro with zones - відмінний тренажер для великих фітнес-залів і спортивних клубів, можна також використовувати для інтенсивних тренувань в домашніх умовах, при тому, що установка даного тренажера не вимагає ніяких додаткових інструментів. Дана модель має визначальними характеристиками, це позначені зони, висока щільність за рахунок наповнення піною, максимальне поглинання ударів і надійна фіксація мішка. З цим тренажером зможуть займатися спортсмени різного зросту і ваговій категорії, а інноваційне кріплення забезпечить надійну фіксацію мішка і тим самим високу стійкість конструкції тренажера.

Особливості мішка:
- позначені зони;
- надійна щільність;
- надійна фіксація мішка;
- відмінна стійкість конструкції;
- максимальне поглинання ударів;
- можливість заповнення підстави водою або піском;
- функціональність.

Водоналивний мішок Century Wavemaster 2XL Pro with zones - ефективні тренування для максимального досягнення професійних результатів!

Характеристики:

Наповнення мішка: поліуретанова піна.
Розміри мішка: діаметр 46 см, висота 132 см.
Розміри основи: діаметр 71 см.
Висота всього тренажера: 175 см.
Вага з заповненим підставою: 135 кг.
Колір: чорний.


Виробник: Century (США).
Компанія Century - американський бренд, який виробляє тільки саму високоякісну екіпіровку для єдиноборств. З моменту свого заснування компанія пропонує краще спорядження та обладнання для різноманітних бойових мистецтв, яке розробляється і тестується професійними спортсменами і справжніми фахівцями своєї справи. В даний час Century твердо стоїть на лідируючій позиції серед компаній-виробників екіпіровки у всьому світі, і з кожним роком пропонує все нові зручні та якісні товари, як для новачків спорту, так і для професіоналів. Основним асортиментом компанії є: товари для бойових мистецтв, єдиноборств, боксу, кік-боксингу, йоги та фітнесу. Головними принципами світової компанії можна з упевненістю назвати постійні інновації, реальне тестування товарів та увагу до деталей.


Водоналивний мішок Century Wavemaster 2XL Pro with zones купити за вигідною ціною 29 999 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Боксерские мешки таких торгових марок, як наприклад: Century в електронному каталозі Терраспорт
Водоналивний мішок Century Wavemaster 2XL Pro with zones

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Водоналивний мішок Century Wavemaster 2XL Pro with zones"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Водоналивний мішок Century Wavemaster 2XL Pro with zones буде Вашим першим кроком. В « Боксерські мішки » є все, що необхідно спортсмену. Боксерські мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок боксерський V`Noks Inizio Black 1.5 м (2348_60095) , Мішок боксерський V`Noks Inizio Black 1.5 м (2348_60095) і Мішок боксерський V`Noks Inizio Black 1.5 м (2348_60095) від знаменитих світових виробників 1477 Ви знайдете в нашому розділі Боксерські мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Боксерські мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн