Водоналивний мішок Century Super X Wavemaster Combo

КОД ТОВАРУ: 26138
  • Водоналивний мішок Century Super X Wavemaster Combo
Водоналивний мішок Century Super X Wavemaster Combo
Характеристики: Регулювання висоти: 7 рівнів від 120 до 173 см. Вага мішка: 15 кг. Розмір основи: діаметр 61 см. Матеріал мішка: спінений поліуретан. Обсяг підстави: 120 л. Вага мішка з заповненим підставою: 120 кг з водою, 150 кг з піском. Колір чорний.
Century
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
8 099 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1081 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Висота
173 см
Матеріал
ПВХ
Наповнювач
Піна + Гель
АРТИКУЛ
101629P
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Водоналивний мішок Century Super X Wavemaster Combo - універсальна модель підлогового водоналивний мішка для занять боксом, відпрацювання точності ударів і тичкової техніки. Тренажер має спеціальну розмітку зон для поліпшення точності ударів спортсмени, а також круглу поздовжню форму для зручності нанесення ударів широкого спектра. За допомогою водоналивний мішка Century Super X Wavemaster Combo ви зможете не тільки відпрацьовувати свої удари, а й підтримувати тонус м'язів, покращувати загальний стан організму і його витривалість. Регулювання висоти мішка допоможе зробити тренування максимально ефективними і придатними для спортсменів різного зросту і підготовки. Тренажер можна легко переміщати, збирати і встановлювати. Крім того, в комплекті з тренажером ви отримуєте рукавички, сітку-мішок для невеликих речей і DVD з навчальними тренуваннями.

Особливості мішка:
- висока якість матеріалів;
- стійкість конструкції;
- відмінна поглощаемость ударів;
- розмітка зон;
- функціональність;
- регульована висота;
- в комплекті фірмові рукавички, навчальний DVD, сітка-мішок для спортивного інвентарю;
- можливість заповнення підстави водою або піском.


Водоналивний мішок Century Super X Wavemaster Combo - ідеальний помічник для досягнення професійних результатів!

Характеристики:

Регулювання висоти: 7 рівнів від 120 до 173 см.
Вага мішка: 15 кг.
Розмір основи: діаметр 61 см.
Матеріал мішка: спінений поліуретан.
Обсяг підстави: 120 л.
Вага мішка з заповненим підставою: 120 кг з водою, 150 кг з піском.
Колір: чорний.

Виробник: Century (США).
Компанія Century - американський бренд, який виробляє тільки саму високоякісну екіпіровку для єдиноборств. З моменту свого заснування компанія пропонує краще спорядження та обладнання для різноманітних бойових мистецтв, яке розробляється і тестується професійними спортсменами і справжніми фахівцями своєї справи. В даний час Century твердо стоїть на лідируючій позиції серед компаній-виробників екіпіровки у всьому світі, і з кожним роком пропонує все нові зручні та якісні товари, як для новачків спорту, так і для професіоналів. Основним асортиментом компанії є: товари для бойових мистецтв, єдиноборств, боксу, кік-боксингу, йоги та фітнесу. Головними принципами світової компанії можна з упевненістю назвати постійні інновації, реальне тестування товарів та увагу до деталей.


Водоналивний мішок Century Super X Wavemaster Combo купити за вигідною ціною 8 099 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Боксерские мешки таких торгових марок, як наприклад: Century в онлайн каталозі Терра Спорт
Водоналивний мішок Century Super X Wavemaster Combo

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Водоналивний мішок Century Super X Wavemaster Combo"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Водоналивний мішок Century Super X Wavemaster Combo буде Вашим першим кроком. В « Боксерські мішки » є все, що необхідно спортсмену. Боксерські мішки здивує Вас своєю якістю. Мешок боксерский PVC Boxer синий, 160 см (1003-012B) , Мешок боксерский PVC Boxer синий, 160 см (1003-012B) і Мешок боксерский PVC Boxer синий, 160 см (1003-012B) від знаменитих світових виробників 1477 Ви знайдете в нашому розділі Боксерські мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Боксерські мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн