Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Haymaker Black" - чорний, 33,8 кг (AP75SB)

КОД ТОВАРУ: 242729
  • Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Haymaker Black" - чорний, 33,8 кг (AP75SB)
Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag
Тип: мішок боксерський. Вид: наливний. Матеріал: вініл. Наповнювач: вода. Вага: 4,1 кг. Вага з наповнювачем: 33,8 кг. Розмір: 33х33 см. Колір: чорний.
Aqua Training Bag
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
9 528 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1272 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Вага
34 кг
Висота
33 см
Матеріал
Вініл
Наповнювач
Вода
Кріплення
Кільце
АРТИКУЛ
AP75SB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Haymaker Black" - чорний, 33,8 кг (AP75SB) призначений для відпрацювання різних ударних технік. Представлена модель має простий і зручний спосіб кріплення з можливістю швидкої зміни місця розташування. Мішок призначений для використання в професійних залах, в спортивних школах, а також домашніх умовах. Виготовлений з високоміцного вінілу, використовується в промислових цілях, що відрізняється максимальною міцністю і стійкістю до найсильніших навантажень. Устаткування унікальне тим, що завдяки тому, що вода, яка виступає в якості наповнювача, мішок знижує навантаження на суглоби, попереджаючи їх травмування і забезпечуючи максимальний комфорт рукам.

Особливості мішка:

  • боксерський;
  • водоналивний;
  • з високоміцного вінілу;
  • витримує максимально сильні удари;
  • зменшує навантаження на суглоби під час тренування;
  • жорсткість регулюється зменшенням або збільшенням кількості води;
  • легко і просто кріпиться;
  • має тривалу гарантію виробника.

Характеристики:
Тип: мішок боксерський;
Вид: наливний;
Матеріал: вініл;
Наповнювач: вода;
Вага: 4,1 кг;
Вага з наповнювачем: 33,8 кг;
Розмір: 33х33 см;
Колір: чорний;
Гарантія: 2 роки.

Виробник: Aqua Training Bag (США).
Торгова марка Aqua Training Bagбила створена боксером, власником спортивного залу, який потребував особливому снаряді, що забезпечує ефективні, якісні тренування і був би надміцним при цьому зменшуючи навантаження на суглоби, не травмуючи пальці і зап'ястя як традиційний інвентар. Завдяки використанню води і високоміцного вінілу, винахідник зміг домогтися того, що створені ним мішки при використанні забезпечують відчуття і рівень опору, яких зазнає спортсмен під час поєдинку. Продукція компанії призначена як для професіоналів, так і для любителів. Мішки Aqua Training Bag мають тривалу гарантію, яка підтверджує їх якість.


Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Haymaker Black" - чорний, 33,8 кг (AP75SB) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 9 528 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Боксерские мешки таких торгових марок, як наприклад: Aqua Training Bag в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Haymaker Black" - чорний, 33,8 кг (AP75SB)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Haymaker Black" - чорний, 33,8 кг (AP75SB)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Haymaker Black" - чорний, 33,8 кг (AP75SB) допоможе на шляху до мети. В « Боксерські мішки » є все, що необхідно спортсмену. Боксерські мішки обрадує Вас високою якістю. Подушка для апперкотов Title Heavy Bag Strike Foe, чорна (2976890029729) , Подушка для апперкотов Title Heavy Bag Strike Foe, чорна (2976890029729) і Подушка для апперкотов Title Heavy Bag Strike Foe, чорна (2976890029729) від топових світових брендів 1477 Ви зможете побачити в нашій лінійці Боксерські мішки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Боксерські мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн