Водоналивний мішок Century Wavemaster червоний

КОД ТОВАРУ: 89582
  • Водоналивний мішок Century Wavemaster червоний
Водоналивний мішок Century Wavemaster червоний
Характеристики: Регулювання висоти: 7 положень від 120-173 см. Діаметр тренажера: 61 см. Обсяг підстави: для піску 215 кг, для води 120 л (130 кг). Вага незаповненого мішка: 15 кг.
Century
  • Водоналивной мешок Century Wavemaster красный
  • Водоналивной мешок Century Wavemaster синий
  • Водоналивной мешок Century Wavemaster черный
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
12 999 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1735 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Висота
173 см
Матеріал
ПВХ
Наповнювач
Піна + Гель
АРТИКУЛ
10162-R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Водоналивний мішок Century Wavemaster (black, red, blue) - універсальний тренажер для відпрацювання ударів по боксу та інших прийомів єдиноборств. Колись ходити в тренажерний зал? Водоналивні мішки дозволять вам відпрацьовувати удари не виходячи з дому, варто лише наповнити міцний мішок достатньою кількістю води або піску і вдосталь займатися улюбленим спортом.
Водоналивний мішок Century Wavemaster (black, red, blue) - інноваційна модель манекена з відмінною стійкістю, міцністю і амортизацією. Щільність мішка легко регулюється за допомогою ступеня наповнення ємності, ідеальна форма для ударів широкого радіусу а також мобільність і компактність тренажера роблять його ідеальним для справжніх любителів боксу і боротьби з тичкової технікою. По закінченню занять мішок з легкістю можна пересувати в будь-який зручний місце.

Особливості мішка:
- мобільність;
- зручна форма тренажера;
- регульована висота;
- відмінна стійкість і міцність ємності;
- можливість регулювати щільність мішка;
- можливість заповнення підстави водою або піском.

Водоналивний мішок Century Wavemaster (black, red, blue) - ефективні заняття в комфортний умовах!

Характеристики:
Регулювання висоти:
7 положень від 120-173 см.
Діаметр тренажера: 61 см.
Обсяг підстави: для піску 215 кг, для води 120 л (130 кг).
Вага незаповненого мішка: 15 кг.
Колір: червоний.

Виробник: Century (США).
Компанія Century - американський бренд, який виробляє тільки саму високоякісну екіпіровку для єдиноборств. З моменту свого заснування компанія пропонує краще спорядження та обладнання для різноманітних бойових мистецтв, яке розробляється і тестується професійними спортсменами і справжніми фахівцями своєї справи. В даний час Century твердо стоїть на лідируючій позиції серед компаній-виробників екіпіровки у всьому світі, і з кожним роком пропонує все нові зручні та якісні товари, як для новачків спорту, так і для професіоналів. Основним асортиментом компанії є: товари для бойових мистецтв, єдиноборств, боксу, кік-боксингу, йоги та фітнесу. Головними принципами світової компанії можна з упевненістю назвати постійні інновації, реальне тестування товарів та увагу до деталей.


Водоналивний мішок Century Wavemaster червоний підібрати і купити за реальною ціною 12 999 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Боксерские мешки таких торгових марок, як наприклад: Century в електронному магазині Terra Sport
Водоналивний мішок Century Wavemaster червоний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Водоналивний мішок Century Wavemaster червоний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно хочете зайнятися фігурою? Водоналивний мішок Century Wavemaster червоний допоможе почати легко. В « Боксерські мішки » є все, що Вам знадобиться. Боксерські мішки обрадує Вас своєю надійністю. Мішок боксерський V`Noks Mex Pro RDX-1974, 70-80 кг , Мішок боксерський V`Noks Mex Pro RDX-1974, 70-80 кг і Мішок боксерський V`Noks Mex Pro RDX-1974, 70-80 кг від кращих світових постачальників 1477 Ви зможете знайти в нашій лінійці Боксерські мішки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Боксерські мішки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн