Водоналивний мішок Century Cardio Wavemaster

КОД ТОВАРУ: 26137
  • Водоналивний мішок Century Cardio Wavemaster
Водоналивний мішок Century Cardio Wavemaster
Характеристики: Регулювання висоти: 4 рівня від 136 до 166 см. Розмір мішка: діаметр 26 см, висота 102 см. Розмір основи: діаметр 56 см. Матеріал мішка: спінений поліуретан. Вага мішка з заповненим підставою: 77 кг. Колір чорний.
Century
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 699 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 761 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Висота
166 см
Матеріал
ПВХ
Наповнювач
Піна + Гель
АРТИКУЛ
101721
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Водоналивний мішок Century Cardio Wavemaster - тренажер для ефективних тренувань в спорт-залах або в домашніх умовах. Унікальний тренажер дозволить вам не тільки відпрацьовувати точність ударів і поперечикову техніку бойових мистецтв, але також покращує загальний стан організму, фізичну форму і зміцнює витривалість організму. Висока якість тренажера поряд з хорошими технічними характеристиками роблять цю модель ідеальним помічником для справжніх спортсменів і любителів своєї справи. Завдяки регульованій висоті мішка, з даними тренажером зможуть займатися спортсмени або любителі різного зросту і ваговій категорії.

Особливості мішка:
- висока якість матеріалів;
- стійкість конструкції;
- відмінна поглощаемость ударів;
- різні кольори тренажера на вибір;
- функціональність;
- можливість заповнення підстави водою або піском.


Водоналивний мішок Century Cardio Wavemaster - досягнення кращих результатів в комфортних умовах!

Характеристики:

Регулювання висоти: 4 рівня від 136 до 166 см.
Розмір мішка: діаметр 26 см., Висота 102 см.
Розмір основи: діаметр 56 см.
Матеріал мішка: спінений поліуретан.
Вага мішка з заповненим підставою: 77 кг.
Колір: чорний.

Виробник: Century (США).
Компанія Century - американський бренд, який виробляє тільки саму високоякісну екіпіровку для єдиноборств. З моменту свого заснування компанія пропонує краще спорядження та обладнання для різноманітних бойових мистецтв, яке розробляється і тестується професійними спортсменами і справжніми фахівцями своєї справи. В даний час Century твердо стоїть на лідируючій позиції серед компаній-виробників екіпіровки у всьому світі, і з кожним роком пропонує все нові зручні та якісні товари, як для новачків спорту, так і для професіоналів. Основним асортиментом компанії є: товари для бойових мистецтв, єдиноборств, боксу, кік-боксингу, йоги та фітнесу. Головними принципами світової компанії можна з упевненістю назвати постійні інновації, реальне тестування товарів та увагу до деталей.


Водоналивний мішок Century Cardio Wavemaster купити за вигідною ціною 5 699 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Боксерские мешки таких торгових марок, як наприклад: Century в онлайн магазині Терра Спорт
Водоналивний мішок Century Cardio Wavemaster

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Водоналивний мішок Century Cardio Wavemaster"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Водоналивний мішок Century Cardio Wavemaster буде Вашим першим кроком. В « Боксерські мішки » є все, що необхідно спортсмену. Боксерські мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок боксерський шлемовідний Senat (брезент) 88х22 см , Мішок боксерський шлемовідний Senat (брезент) 88х22 см і Мішок боксерський шлемовідний Senat (брезент) 88х22 см від знаменитих світових виробників 1477 Ви знайдете в нашому розділі Боксерські мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Боксерські мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн