Обважнювачі для рук Champion (A00343-1), 2 шт по 3 кг

КОД ТОВАРУ: 275845
  • Обважнювачі для рук Champion (A00343-1), 2 шт по 3 кг
Обважнювачі для рук Champion (A00343-1), 2 шт по 3 кг
Обважнювачі Champion 1 кілограм зі змінним вагою на руки з можливістю нарощування ваги до 3 кілограм (пари до 6) з кроком 1 кілограм - універсальні обважнювачі для рук. Обважнювачі Champion 1 кілограм зі змінним вагою на руки з можливістю нарощування ваги до 3 кілограм (пари до 6) з кроком 1 кілограм - універсальні обважнювачі для рук. Глaвнaя цeль yтяжeлітeлeй - yвeлічіть coпpoтівлeніe і таким oбpaзoм пoвиcіть peзyльтaтівнocть oтдeльних відoв yпpaжнeній. Призначені: для виконання вправ з обтяженнями - для розвитку м'язів, що відповідають за ударні дії; для підвищення швидкісно-силових якостей; для зростання витривалості і сили удару. Розмір регулюється за допомогою стрічок з липучками. Практичний тканинний матеріал не покривається затяжками після багаторазового використання. Флісова подклакладка з внутрішньої сторони прибирає натирання ноги при експлуатації утяжелителя. Застосування - аеробіка, єдиноборства, кросова підготовка. Робота з обважнювачами індивідуальна для кожного, акуратно і не поспішаючи збільшуйте навантаження на ноги для того щоб уникнути травм. Підбирайте для себе вагу, в залежності від видів вправ і рівня Вашої підготовки. Додаткове навантаження при використанні обважнювачів Champion сприяє спалюванню більшої кількості калорій, що в свою чергу дозволяє домогтися кращого результату тим, хто хоче схуднути. Характеристики: обважнювачі універсальні на руки. РОЗМІР: мінімальна окружність передпліччя 27 сантиметрів (внутрішній діаметр мінімально застебнутих утяжелителя 8,5 см); максимальна 36 сантиметр (внутрішній діаметр максимально застебнутих утяжелителя 11,5 см). Матеріал чохла: капрон, поліефір, фліс, посилені сталеві рамки; Вантаж - сталь (1кг). Колір: чорний, червоний. Кріплення: велкро-липучка - 2 штуки. Вага пари 2 кг. Комплектація: чохол - пара, металеві вантажі по 1 кілограму - пара (2 штуки). Загальна вага обважнювачів 2,0 кг. Виробництво Україна. Габарити транспортної упаковки: довжина 35 см, ширина 20 см, висота 5 см. Вага 2,35 кг. Металеві вантажі пофарбовані в чорний колір. При вплив атмосферних явищ (вологість, перепади температур) можуть проявити невеликі сліди корозії. Перед експлуатацією рекомендується протерти.
Champion
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
414 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 55 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Призначення
Для рук
Наповнювач
Свинець
АРТИКУЛ
A00343-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Обважнювачі Champion 1 кілограм зі змінним вагою на руки з можливістю нарощування ваги до 3 кілограм (пари до 6) з кроком 1 кілограм - універсальні обважнювачі для рук. Обважнювачі Champion 1 кілограм зі змінним вагою на руки з можливістю нарощування ваги до 3 кілограм (пари до 6) з кроком 1 кілограм - універсальні обважнювачі для рук. Глaвнaя цeль yтяжeлітeлeй - yвeлічіть coпpoтівлeніe і таким oбpaзoм пoвиcіть peзyльтaтівнocть oтдeльних відoв yпpaжнeній. Призначені: для виконання вправ з обтяженнями - для розвитку м'язів, що відповідають за ударні дії; для підвищення швидкісно-силових якостей; для зростання витривалості і сили удару. Розмір регулюється за допомогою стрічок з липучками. Практичний тканинний матеріал не покривається затяжками після багаторазового використання. Флісова подклакладка з внутрішньої сторони прибирає натирання ноги при експлуатації утяжелителя. Застосування - аеробіка, єдиноборства, кросова підготовка. Робота з обважнювачами індивідуальна для кожного, акуратно і не поспішаючи збільшуйте навантаження на ноги для того щоб уникнути травм. Підбирайте для себе вагу, в залежності від видів вправ і рівня Вашої підготовки. Додаткове навантаження при використанні обважнювачів Champion сприяє спалюванню більшої кількості калорій, що в свою чергу дозволяє домогтися кращого результату тим, хто хоче схуднути. Металеві вантажі пофарбовані в чорний колір. При вплив атмосферних явищ (вологість, перепади температур) можуть проявити невеликі сліди корозії. Перед експлуатацією рекомендується протерти.

Характеристики:

  • Обважнювачі універсальні на руки
  • Мінімальна окружність передпліччя 27 сантиметрів (внутрішній діаметр мінімально застебнутих утяжелителя 8,5 см)
  • Максимальна 36 сантиметр (внутрішній діаметр максимально застебнутих утяжелителя 11,5 см)
  • Матеріал чохла: капрон, поліефір, фліс, посилені сталеві рамки
  • Вантаж - сталь (1кг)
  • Кріплення: велкро-липучка - 2 штуки
  • Вага пари 2 кг
  • Комплектація: чохол - пара, металеві вантажі по 1 кілограму - пара (2 штуки)
  • Загальна вага обважнювачів 2,0 кг
  • Габарити транспортної упаковки: довжина 35 см, ширина 20 см, висота 5 см. Вага 2,35 кг

Виробник: Champion (Україна).


Обважнювачі для рук Champion (A00343-1), 2 шт по 3 кг купити за вигідною ціною 414 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Утяжелители таких торгових марок, як наприклад: Champion в інтернет-магазині Терраспорт
Обважнювачі для рук Champion (A00343-1), 2 шт по 3 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Обважнювачі для рук Champion (A00343-1), 2 шт по 3 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Обважнювачі

Давно мрієте зайнятися спортом? Обважнювачі для рук Champion (A00343-1), 2 шт по 3 кг буде Вашим першим кроком. В « Обважнювачі » є все, що необхідно спортсмену. Обважнювачі здивує Вас своєю якістю. Обважнювачі-манжети ZLT 2 шт по 0.5 кг , Обважнювачі-манжети ZLT 2 шт по 0.5 кг і Обважнювачі-манжети ZLT 2 шт по 0.5 кг від знаменитих світових виробників 538 Ви знайдете в нашому розділі Обважнювачі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Обважнювачі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн