Обважнювачі для рук Tunturi 2 шт по 1 кг

КОД ТОВАРУ: 24323
  • Обважнювачі для рук Tunturi 2 шт по 1 кг
Обважнювачі для рук Tunturi 2 шт по 1 кг
Особливості набору: 2 утяжелителя в комплекті, м'яке покриття, ідеальна вага для фітнесу і аеробіки, надійні застібки. Покриття: неопрен. Вага: 2 утяжелителя вагою 1 кг кожен.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
295 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 39 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Призначення
Для рук
Наповнювач
Металева стружка
АРТИКУЛ
11TUSFU010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Обважнювачі 2 шт по 1 кг Tunturi ідеально підійде для занять фітнесом, аеробікою і різними видами спорту. Особливістю даних обважнювачів є те, що Ви можете повісити їх як на зап'ястя, так і на щиколотки. Дані обважнювачі виготовлені з міцного і м'якого матеріалу, що позитивно позначиться на комфорті Ваших занять.

Особливості набору:
- 2 утяжелителя в комплекті;
- м'яке покриття;
- ідеальна вага для фітнесу і аеробіки;
- надійні застібки.

Набір з двох обважнювачів Tunturi 1 кг - проводите ефективні тренування вдома!

Характеристики:
Покриття:
неопрен.
Вага: 2 утяжелителя вагою 1 кг кожен.
Колір: сірий / чорний.

Виробник: Tunturi.

Компанія Tunturi була заснована в Фінляндії в 1922 році, і з того часу основною її діяльністю є виробництво високоякісних товарів для спорту та фітнесу. Продукти цього виробника користуються популярністю в усьому світі. Тепер і у Вас є можливість оцінити інновації і традиційне фінське якість.


Обважнювачі для рук Tunturi 2 шт по 1 кг купити по реально виправданою вартості 295 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Утяжелители таких брендів, як наприклад: Tunturi в інтернет каталозі Терраспорт
Обважнювачі для рук Tunturi 2 шт по 1 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Обважнювачі для рук Tunturi 2 шт по 1 кг"

Коментар: Користуюся ними вже другий рік - все добре.
Коли обирала, сумнівалась щодо ваги - по 1 кг чи по 1,5 взяти. Зупинилась на 1 кг і не помилилась - ідеальний середній варіант: і навантаження додає, і не перевантажує. Рекомендую дівчатам.
17 Января 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Юлія
Користуюся ними вже другий рік - все добре.
Коли обирала, сумнівалась щодо ваги - по 1 кг чи по 1,5 взяти. Зупинилась на 1 кг і не помилилась - ідеальний середній варіант: і навантаження додає, і не перевантажує. Рекомендую дівчатам.
17 Января 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Обважнювачі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Обважнювачі для рук Tunturi 2 шт по 1 кг допоможе досягти мети. В « Обважнювачі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Обважнювачі порадує Вас високою якістю. Обважнювачі для рук і ніг 2 шт по 1,5 кг , Обважнювачі для рук і ніг 2 шт по 1,5 кг і Обважнювачі для рук і ніг 2 шт по 1,5 кг від кращих світових брендів 538 Ви побачите в нашій категорії Обважнювачі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Обважнювачі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн