Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK

КОД ТОВАРУ: 126114
  • Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK
  • Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK - Фото №2
Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK
Тип шкарпеток: водонепроникні. Сезон: весна, літо, осінь. Тришарова структура: Зовнішній шар: 75% модала, 21% нейлон, 3% еластану, 1% манжетні гумка. Середній шар: мембрана Porelle (UK). Внутрішній шар: 70% бамбукового волокна (віскози) і 30% нейлону. Температура прання: 40 С. Колір: чорний. Розмір: L, M, S, XL.
Dexshell
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
740 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 99 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
DS663BLK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK - відмінний вибір для занять спортом і повсякденного використання в холодну пору року. Завдяки застосуванню сучасних ексклюзивних технологій шкарпетки мають високий ступінь захисту від промокання, комфортністю і високу зносостійкість. Пошиті вони з тканини з тришарової структурою: внутрішній шар виготовлений з 70% бамбукового волокна (віскози) і 30% нейлону, середній шар являє собою водонепроникну дихаючу мембрану Porelle (UK), і зовнішній шар пошитий з матеріалу, до складу якого входять: 75% модала, 21% нейлон, 3% еластану, 1% припадає на манжетних гумку.
Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK пошиті з урахуванням особливостей форми ноги. Під час ходьби не сповзають з неї. Прати шкарпетки необхідно вручну в прохолодній воді (не більше 40 ° C). Спочатку необхідно висушити їх вивернутими навиворіт, а потім - з лицьового боку в вертикальному положенні на відкритому повітрі. Щоб шкарпетки не розшарувалися - забороняється сушити їх праскою, на батареях або біля багаття.

Особливості шкарпеток:
- водонепроникні;
- тришарова структура тканини;
- захист від порізів;
- повноцінна вентиляція;
- дуже комфортні для ніг;
- безшовний пошиття;
- подовжена модель;
- анатомічний крій;
- під час ходьби не сповзають;
- стираються вручну при температурі не вище 40 С;
- спортивний дизайн;
- висока якість пошиття.

Характеристики:
Тип шкарпеток: водонепроникні;
Сезон: весна, літо, осінь;
Тришарова структура:
Зовнішній шар: 75% модала, 21% нейлон, 3% еластану, 1% манжетні гумка;
Середній шар: мембрана Porelle (UK);
Внутрішній шар: 70% бамбукового волокна (віскози) і 30% нейлону;
Температура прання: 40 С;
Колір: чорний;
Розмір: L, M, S, XL.

Виробник: Dexshell (Китай).
Dexshell - відомий виробник водонепроникного одягу для спорту, професійної діяльності, відпочинку на природі та щоденного використання. Саме під цим брендом такий одяг вперше стала доступною професійним спортсменам і працівникам галузей з підвищеними вимогами до безпеки. Тришарова структура одягу, пошитого за найсучаснішими технологіями, робить її водонепроникною і комфортною в різних екстремальних умовах. Висока якість, надійність, відмінний спортивний дизайн продукції, що випускається Dexshell продукції дозволили їй завоювати хороші позиції на європейському ринку.


Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK купити по які завищеною вартістю 740 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Подарки на день защитника таких брендів, як наприклад: Dexshell в каталозі Терра Спорт
Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на день захисника

Давно планували зайнятися фігурою? Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Thin Socks BK буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на день захисника » знайдеться все, що Вам знадобиться. Подарунки на день захисника здивує Вас своєю якістю. Комплект термобілизни чоловічий Brubeck Thermo LS13040-LE11840 синій , Комплект термобілизни чоловічий Brubeck Thermo LS13040-LE11840 синій і Комплект термобілизни чоловічий Brubeck Thermo LS13040-LE11840 синій від знаменитих світових виробників 2423 Ви зможете побачити в нашій категорії Подарунки на день захисника . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Подарунки на день захисника . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн