Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White

КОД ТОВАРУ: 126543
  • Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White
  • Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White - Фото №2
Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White
Тип: термошкарпетки. Довжина носка: до коліна. Сезон: зима, осінь. Стать жіноча. Матеріал: Wool (Merino) 26%, Acrylic 25%, Polyester 24%, Nylon 17%, Polypropylene 7%, Elastane 1%. Розмір: 35-36. Колір: Gold / White.
X-Socks
КУПИТИ
ЦІНА:
2 000 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 267 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Золотий
Розмір
35-36
Вид
Шкарпетки
Категорія
Жіноче
АРТИКУЛ
X20309-XL1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White призначені для катання на лижах, сноуборді. Бандажна система X-Cross® Bandage забезпечує підтримку ноги і стабілізацію щиколотки, виконана з міцної, еластичної нитки. Технологія Achilles tendon Protector захищає сухожилля і перешкоджає їх травмування. П'ятка виконана за допомогою системи Heel Protector, яка нівелює тертя. Вентиляційні системи Traverse AirFlow і Air-Conditioning Channel якісно виводять вологий, тепле повітря, забезпечуючи безперервну природну циркуляцію. Підошва і пальці мають м'які подушечки, які поглинають ударну дію. Технологія Instep Protector пом'якшує ударне навантаження і тиск на пальці. Система Self-adjusting cuff відповідає за фіксацію носка на нозі завдяки широкому манжету, адаптованому під різні розміри і перешкоджає сповзанню і збивання носка у взутті. Анатомічні прокладки AirFlow AnklePads на виступаючих кісточках захищають від саден і порізів. У даній моделі враховано специфіку будови жіночої стопи і завдяки цьому розроблено технологію Narrow Arrow Construction, що перешкоджає збивання носка на стопі.

Особливості шкарпеток:
- дихаючий ультралегкий матеріал;
- підтримують ноги в сухому стані;
- виконані з використанням сучасних технологій;
- антибактеріальний ефект;
- термоізоляція за допомогою волокна з мериносової вовни;
- якісна повітряна циркуляція і відведення вологи;
- захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля;
- виняткова зносостійкість.


Характеристики:
Тип:
термошкарпетки;
Довжина носка: до коліна;
Сезон: зима, осінь;
Стать: жіноча;
Матеріал: Wool (Merino) 26%, Acrylic 25%, Polyester 24%, Nylon 17%, Polypropylene 7%, Elastane 1%;
Розмір: 35-36;
Колір: Gold / White.


Виробник: X-Socks (Швейцарія).
X-Socks є широко відомим представником італійської компанії «Trere Innovation». Технології, які використовуються у виготовленні продукції бренду, розробляються швейцарської лабораторією, а виробництво всіх товарів сконцентровано виключно в Італії.


Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White купити по реально виправданою вартості 2 000 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Женские носки таких брендів, як наприклад: X-Socks в інтернет каталозі Терраспорт
Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Термошкарпетки жіночі X-Socks Ski Metal Lady Gold / White допоможе досягти мети. В « Жіночі шкарпетки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Жіночі шкарпетки порадує Вас високою якістю. Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L , Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L і Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L від кращих світових брендів 2154 Ви побачите в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Жіночі шкарпетки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн