Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені

КОД ТОВАРУ: 126081
  • Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені
  • Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені - Фото №2
  • Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені - Фото №3
Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені
Тип: шкарпетки. Вид: водонепроникні. Сезон: зима. Пол: унісекс. Склад зовнішнього шару: еластан 4%, нейлон 96%. Склад середнього шару: мембрана Porelle®. Склад внутрішнього шару: нейлон 20%, шерсть 38%; акрил 38%. Розмір: S, M, L, XL. Колір: чорний / зелений. Особливості шкарпеток: універсальне застосування; тришаровий матеріал; якісна циркуляція повітря; відштовхують вологу, підтримуючи сухий стан ніг; стійкі до пошкоджень; надійно фіксуються на нозі, що не сповзають; піддаються тільки ручному пранні; не можна сушити біля багаття або обігрівача.
Dexshell
КУПИТИ
ЦІНА:
1 440 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 192 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
DS636
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking green призначені для повсякденного застосування, активного відпочинку або занять спортом. Плоский, невідчутний шов при носінні не завдає дискомфорту. Завдяки якісному, еластичному манжету надійно фіксуються на нозі. Шкарпетки виконані з трьох шарів матеріалу. Перший нейлоновий шар створює стійкість до пошкоджень і зручне облягання ноги. Середній прошарок, завдяки мембрані Porelle, забезпечує якісну циркуляцію повітря і відштовхує вологу, підтримуючи сухий стан ніг при будь-яких погодних умовах. Третій шар складається з натуральної гіпоалергенної вовни австралійських мериносів з додаванням синтетичного волокна.

Особливості шкарпеток:

  - універсальне застосування;

  - тришаровий матеріал;

  - якісна циркуляція повітря;

  - відштовхують вологу, підтримуючи сухий стан ніг;

  - стійкі до пошкоджень;

  - надійно фіксуються на нозі, що не сповзають;

  - піддаються тільки ручному пранні;

  - не можна сушити біля багаття або обігрівача.

Характеристики:

  Тип: шкарпетки;

  Вид: водонепроникні;

  Сезон: зима;

  Пол: унісекс;

  Склад зовнішнього шару: еластан 4%, нейлон 96%;

  Склад середнього шару: мембрана Porelle®;

  Склад внутрішнього шару: нейлон 20%, шерсть 38%; акрил 38%;

  Розмір: S, M, L, XL;

  Колір: чорний / зелений.

Виробник: Dexshell (Китай).

Dexshell є відносно молодим, але добре відомим брендом, так як першим у всьому світі почав створювати одяг та аксесуари, яким не страшні ніякі погодні умови зокрема дощ і сльота. Водонепроникні товари даної торгової марки мають сучасний зовнішній вигляд, відмінну якість і прийнятні ціни.


Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені вибрати за доступною вартості 1 440 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Женские носки таких брендів, як наприклад: Dexshell в каталозі магазина Terrasport
Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені - Фото №2 Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно хотіли зайнятися спортом? Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Trekking зелені - це Ваш перший крок. В « Жіночі шкарпетки » є все, що знадобиться спортсмену. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю оригінальністю. Носки унисекс Craft Cool Run Sock черные - 43-45 , Носки унисекс Craft Cool Run Sock черные - 43-45 і Носки унисекс Craft Cool Run Sock черные - 43-45 від кращих світових виробників 2154 Ви можете знайти в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн