Турнік Joerex AE9081-1

КОД ТОВАРУ: 111870
  • Турнік Joerex AE9081-1
  • Турнік Joerex AE9081-1 - Фото №2
Турнік Joerex AE9081-1
Вага: 1 кг. Регульована довжина: 63х95 см. Тип кріплення: розсувний. Максимальна вага користувача: 90 кг. Особливості: розсувна конструкція, легка установка, прекрасно підійде для систематичних занять фізичними вправами.
Joerex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
540 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 72 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимальне навантаження
до 90 кг
Тип кріплення
стаціонарний
АРТИКУЛ
AE9081-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Турнік Joerex AE9081-1 - складається з високоякісного міцного металевого поручня з гумовими накладками для зручного хвата руками під час занять. Компактний розмір і стильний дизайн зробить його оригінальним елементом декору. Турнік встановлюється в отворі дверей або між стінками. У комплектацію входять пластини для кріплення в дверному отворі і захисту покриттів від деформації під час занять. У ці пластини встановлюються кінці металевого поручня і розсуваються до потрібних розмірів. Фіксуються гайками, також входять в комплектацію. Турнік можна встановити вдома і в офісі. Він стане справжнім порятунком від хвороб суглобів і хребта за умови регулярних занять. Можна навіть просто повисіти кілька хвилин, це вже буде величезним полегшенням для хребта при сидячому способі життя і роботи за комп'ютером.

особливості:

  • розсувні конструкція турніка робить його установку легкої і простий;
  • матеріал виготовлення впишеться в дизайн будь-якого приміщення;
  • прекрасно підійде для систематичних занять фізичними вправами, не виходячи з кімнати;
  • призначається для профілактики хвороб суглобів і хребта.

Турнік Joerex AE9081-1 - вбереже ваші суглоби від болю і хвороб!

Характеристики:
Вага: 1 кг;
Регульована довжина: 63х95 см;
Тип кріплення: розсувний;
Максимальна вага користувача: 90 кг.

Виробник: Joerex (Китай).
Торгова марка Joerex характеризується високоякісними товарами, спрямованими на збереження здоров'я споживачів. Продукція фірми Joerex виготовлена відповідно вимог стандартів якості. Товари виробництва фірми Joerex можна дізнатися за високими характеристиками міцності і зносостійкості. Joerex прикрасить ваш будинок і подбає про здоров'я!


Турнік Joerex AE9081-1 купити за вигідною ціною 540 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Турники и брусья таких виробників, як наприклад: Joerex в магазині terrasport.ua
Турнік Joerex AE9081-1 Турнік Joerex AE9081-1 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Турнік Joerex AE9081-1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Турніки і бруси

Давно мрієте зайнятися спортом? Турнік Joerex AE9081-1 буде Вашим першим кроком. В « Турніки і бруси » є все, що необхідно спортсмену. Турніки і бруси здивує Вас своєю якістю. Петлі підвісні для турніка Altus Athletic , Петлі підвісні для турніка Altus Athletic і Петлі підвісні для турніка Altus Athletic від знаменитих світових виробників 4153 Ви знайдете в нашому розділі Турніки і бруси . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Турніки і бруси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн